OBRAČUN STARLETA U ELITI! Stanija i Maja stižu u Srbiju pred početak rijalitija, goreće sve zbog Marka Markovića!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše drugarice će se pred kamerama suočiti i progovoriti o raskolu prijateljstva!

OBRAČUN STARLETA U ELITI! Stanija i Maja stižu u Srbiju pred početak rijalitija, goreće sve zbog Marka Markovića!

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com printscreen, Republika, Shutterstock

Bivša zadrugarka Maja Marinković, koja je poslednji nekoliko nedelja žarila i palila na Crnogorskom primorju, gde je izazvala više skandala u Budvi, konačno se vratila za Beograd. Kako se već neko vreme spekuliše, Maja će ući u "Elitu" i stigla je da obavi poslednje pripreme pred ulazak u novu sezonu popularnog rijalitija.

Republika

Foto: Instagram.com

Majina objava

- Hajmo lagano kući - napisala je Maja i objavila snimak iz automobila.

Ono što je zanimljivo je da se skoro u isto vreme vratila Stanija Dobrojević i to iz Amerike. Ona je prvo okačila fotku sa aerodroma u Njujorku, da bi potom podelila nekoliko fotografija sa puta u Hrvatskoj. Fanovi su odmah počeli da spekulišu da je sletela iz Amerike u Zagreb i zaputila se ka Rumi, odakle će doći u Beograd.

Stanija se, po svemu sudeći, u Americi verila, a svog verenika krije "kao zmija noge". Dobrojevićeva bi uskoro mogla da postane i učesnica "Elite", što je nezvanična informacija koja se pojavila na društvenim mrežama, a koja je dodatno buknula kad se saznalo da se Stanija vraća u Srbiju.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stanijom na broj poznat redakciji, ali je bila nedostupa i nije mogla da nam potvrdi da li ulazi u "Elitu" ili ne.

Publici bi bio vrlo zanimljiv susret Maje i Stanije, koje su nekada bile najbolje rijaliti drugarice, a prijateljstvo je puklo kad je Marinkovićeva u "Zadruzi 6" smuvala Stanijinog bivšeg dečka Marka Markovića. Prvi problemi između njih dve su nastali još u "Zadruzi 2", kad je Stanija smuvala Marka, koji je tada bio Majina simpatija. Da li će se starlete naći i suočiti u novom rijalitiju televizije Pink, ostaje da ispratimo.

Republika

Foto: ST/N. Mutić/ST/D.Kadić/Republika

Maja, Stanija i Marko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading