OPERISAN MARKO ĐEDOVIĆ! Voditelj sa iglom u ruci prikovan za bolnički krevet (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

02.08.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Marka Đedovića nakon hirurške intervencije!

OPERISAN MARKO ĐEDOVIĆ! Voditelj sa iglom u ruci prikovan za bolnički krevet (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, ST/Petar Divac

Voditelj Marko Đedović nedavno je otkrio da ima zdravstvenih problema, te da će se suočiti sa čak dve hirurške intervencije pre početka sedme sezone rijalitija "Zadruga". Kako je istakao, već uveliko rešava probleme sa disanjem i stomakom, a sada je objavio i da je uspešno operisan.

Naime, kako je otkrio na društvenoj mreži Instagram, Đedović je nakon prve operacije u najboljem redu, a trenutno se nalazi u bolničkom krevetu i odamra se nakon intervencije.

Sada kada je operacija uspešno završena, vraćam se na stare aktivnosti i izučavanje strategije kako zavladati svetom. Za sad mi ide bolje od očekivanog - napisao je Đedović u okviru svoje objave, pokazavši da odmara uz film.

Republika

Foto: instagram.com/marko_djedovic

Marko Đedović operisan

Podsećamo, Marko je nedavno pričao o svom zdravstvenom problemu.

 - Pripremam se, ali i rešavam zapuštene zdravstvene probleme koje imam. Čekaju me dve hirurške intervencije početkom avgusta, tako da ću da zasijam u punom svetlu pred kamerama kad počne ovo naše čudo od projekta, ali zaista čudo, jer tako nešto nikada do sada nije viđeno, rekao bih slobodno, na svetu - rekao je Marko, pa otkrio njegovu ulogu u narednoj sezoni.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Marko Đedović

Tad ću biti spreman da posećujem i intervjuišem učesnike na najbolji mogući način. Zato sam sad iza kamera jer rešavam zdravstvene probleme sa disanjem i stomakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Veki

03.08.2023 06:06

Znaci opet cemo da gledamo ovu nakazu,e vala ja necu,samo okrenem kanal i dovidjenja od ovih idiota

Danijela

03.08.2023 08:52

A ja mislila da je otiso da promeni pol