SKINUO SE TAKI: Našao mir kraj vode posle ćerkinog ljubavnog brodoloma! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki uživa sa Majinim bivšim cimerom

SKINUO SE TAKI: Našao mir kraj vode posle ćerkinog ljubavnog brodoloma! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Maja i Taki Marinković

Javnost bruji o skandaloznom raskidu Maje Marinković i Bilala Brajlovića, a ona je objavila i privatne prepiske, gde se videlo kako je on ucenjuje samoubistvom zbog raskida. Za Republiku se oglasio Taki, koji je ocrnio Bilala.

- Ja sam pričao sa Bilalom te večeri, to što izmišlja i laže o Janjušu, ja sam te večeri odveo svoju ćerku kući, nije mogla da završi sa njim, kad je bila sa mnom. On je nju danima smatrao, ucenjivao, to je nasilje, kad ti nekog tako pritiskaš da ne može ovo da oblači, kupaći, bio je nenormalno ljubomoran, on nju hoće da zavadi sa ljudima, sa kućom koja ju je odgojila, na šta to liči, sramota treba da ga bude - rekao je Taki za Republiku. 

Republika

Foto: ATA Images

Taki, Maja i Bilal

- Kakva patetika, zbog čega i koga da se ubije? To je fora! Pa nek se ubije, šta je maltretira tim porukama, najavljuje to, to je psihička tortura, sramota da ga bude! Ucenjuje je po ceo dan, mora ovo, mora ono da uradi, nek ide da se leči - odbrusio je Taki za Republiku, a potom prekinuo slušalicu. 

Taki je odlučio da se odmori nakon turbulentnog raskida njegove ćerke, pa je tako posetio jedan bazen, sa bivšim zadrugarom Božom Džonsom. Njih dvojica su postali nerazdvojni nakon Božinog izlaska iz rijalitija, a danas su ispozirali na bazenu i ovo podelili na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Taki i Boža

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading