ANA ĆURČIĆ PRECRTALA ALEKS! Nova drama zatresla Narod pita: Sama je kriva što nazivaju LJUBAVNICOM! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.07.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić šokirala priznanjem da ju je Ana Ćurčić blokirala na Instagramu!

ANA ĆURČIĆ PRECRTALA ALEKS! Nova drama zatresla Narod pita: Sama je kriva što nazivaju LJUBAVNICOM! (VIDEO)

Foto: ATAImages

U novom izdanju emisije "Narod pita", Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", šokirala je otkrićem u kakvom je odnosu sa Anom Ćurčić, nakon što su se strasti smirile nakon boravka na imanju u Šimanovcima.

Naime, odgovarajući na pitanje da li ju je iznenadilo to što je Ana sada u vezi s Acom Bulićem, bivša zadrugarka je rekla da je to bilo očekivano, a onda i priznala da ju je Ćurčićeva blokirala na drutšvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga Narod pita

- Meni je u nekoliko navrata palo na pamet: "Čekaj, kako prijatelji, šalje ti medvede na kojima piše volim te" i tako dalje. Sada, Ana daje za pravo mnogima da to komentarišu na ovaj ili onaj način, a upoređuju je sa Anđelom, nazivaju je i ljubavnicom i svakakvim imenima. Bolje da je rekla i priznala, nego da je krila. Mene nije iznenadilo ovo pomirenje, ja sam neko ko je pomišljao na to i unutra. Ana je neko ko je bio sa Acom pre ne znam koliko godina, pričala je o tome i postojale su tu neke simpatije - istakal je Aleks.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Aca Bulić i Ana Ćurčić venčanje

- Aca je rekao da su njih dvoje išli na večere i da su se družili, dok je ona rekla da se nikada nisu videli dok je bila sa Zvezdanom u vezi - nadovezala se voditeljka.

- Da, to znam... Ana me je blokirala iz ne znam kog razloga. Sedela sam kod Filipa i kliknula sam, vidim da me je blokirala. Ja sam bila skroz okej sa njom, pohvalila sam je zbog iskrenosti kada je demantovala kumu - rekla je Nikolićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga Narod pita

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading