STIŽU NA PINK NAKON KARAMBOLA I NAPUŠTANJA EMISIJE: Večeras ponovo HAOS na Dedinju, goreće studio!

Autor:

Zadruga

07.07.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko su gosti u emisiji "Narod pita" večeras!

STIŽU NA PINK NAKON KARAMBOLA I NAPUŠTANJA EMISIJE: Večeras ponovo HAOS na Dedinju, goreće studio!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Televizija Pink je izdala zvanično saopštenje i otkrila da su večerašnji gosti voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita" Maja Marinković i Mikica Bojanić.

Maja i Mikica će odgovarati na pitanja ljudi koji će se uključivati uživo u program, ali i govoriti o svim aktuelnostima.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

Podsećamo, njih dvoje su imali prisan odnos u "Zadruzi 6", a mnogi su se pitali da li će Mikica prevariti svoju suprugu sa Majom. Mikica je u prošloj emisiji imao žestok sukob sa Miljanom Vračevićem, dok je Maja napustila poslednju emisiju u kojoj je gostovala nakon sukoba sa Aleksandrom Nikolić.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mikica Bojanić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Boža Džons

07.07.2023 21:30

Makice ljubavi razbij verbalno večeras gledaoce a i onu kurvetinu tzv voditeljicu Šoparu drobaru ... Zapamti sa Mikicom samo poslovno , on je ljigavac i u super finalu je mentol podržao mesarku prostitute girl.. cccc

Nivo dna

07.07.2023 23:22

@Boža Džons - Sramota za rečnik kojim se koristis.Na toj tv gde si i ti bio ,radi i voditeljka koju ovde vredjaš.Uostalom,sa kim si takav si.(Maja,Taki...)