ISKORISTILA JE I IZDALA ZVEZDANA: Prijatelj raskrinkao Anđelu Đuričić

Autor:

Zadruga

01.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar smatra da je Anđela iskoristila Zvezdana zbog marketinga

ISKORISTILA JE I IZDALA ZVEZDANA: Prijatelj raskrinkao Anđelu Đuričić

Foto: ATA Images

Ivan Marinković je bio jedan od zadrugara koji su podržavali odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, a kako je sinoć u emisiji "Narod pita" otkrio, odnos se promenio.

- U kakvom si sada odnosu sa Anđelom i Zvezdanom - upitao ga je voditelj Darko Tanasijević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

- Nisam ni u kakvom odnosu sa njima, ne zbog svađe neke, nego zato što se nismo čuli. Ja sam u jednom trenutku poslao Anđeli poruku, vidim da je u potpunom rasulu. U smislu da ne zna ni ona gde se nalazi, pokušavam da skontam da li su zajedno ili foliraju narod. To što sam ja čuo i ako je istina, onda mislim da je tu Anđela izdala Zvezdana i iskoristila ga za neki pogrešan marketinški potez. Čuo sam se sa Mokom Slavnićem. Nisam promenio mišljenje o svemu tome, ali prosto donosim zaključke preko onoga što čitam po portalima. Iz ove perspektive ispada da je Anđela iskoristila Zvezdana, za taj neki profit u smislu popularnosti na društvenim mrežama. Ono što mogu sigurno da kažem za Anđelu, nisam promenio mišljenje o njoj kao osobi. Ona je neko ko je sigurno sebe dao, prodala je svoj integritet prema svom učešću, jer je bila svrlo skoncentrisana, profesionalna zbog kompletne ljubavi. Mislim da je Zvezdan ulovio u tu priču, da ispadne iz ritma i da proda sve zbog te ljubavi. Nije bilo vredno toga! - rekao je Ivan, te je dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Anđela i Zvezdan

- Znaš šta je bitno u tim situacijama? Kada se nađu u takvom prostoru, situaciji, bitan je taj fokus na tu ljubav koju imaju. Ne mogu sada da tvrdim, iako sam bio zagovornik one Mićine da je to ljubav koja ima perspektivu, oni su neko ko su za mene potpuno novi u svemu tome... Mnogo je težak taj period i trenutak kada se taj rijaliti završi. Problem je što ti devet meseci živiš na nečiji račun, spavaš, ne plaćaš struju, kiriju i tako dalje. To tako traje, to je veliki period i ti se fokusiraš na to da li te neko "dira" i kada se bliži kraj i treba da napraviš korak koji će ti poboljšati život sa tom osobom, onda stignu računi... Moralo je do ovoga da dođe, verujem da je imala taj pritisak od strane porodice i okoline - istakao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading