TEK KREĆE HAOS! Ana i Milena se otpratile sa Instagrama, Kačavenda ZAPRETILA: Savetujem da obuku PANCIR, po mogućstvu od KEVLARA!

Autor:

Zadruga

21.06.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puklo prijateljstvo Ane Ćurčić i MIlene Kačavende nakon "lajvova" na Instagramu

TEK KREĆE HAOS! Ana i Milena se otpratile sa Instagrama, Kačavenda ZAPRETILA: Savetujem da obuku PANCIR, po mogućstvu od KEVLARA!

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda je danas održala "lajv" na društvenoj mreži Instagram, gde se dotakla svog odnosa sa Anom Ćurčić, Acom Bulićem, ali i Aninim fanovima. Kako je istakla, ona je zamerila Ani i Aci što nisu stali u njenu zaštitu, optužila je pojedine Anine grupe da se bave malverzacijama i udarila je na adminku grupe "Lavice", izvesnu Helenu iz Bujanovca.

Kako je Milena istakla u lajvu, ona se u jednom trenutku okrenula protiv nje i počela da joj pravi haos. Nakon što je Milena održala "lajv", isto je uradila i Ana, nakon čega su se njih dve otpratile sa Instagrama.

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

Kačavenda se oglasila i poslala poruku svima koji planiraju da joj se zamere.

- Sve što sam rekla je blaga erotika za ono što tek sledi, ako me neko bude jahao. Mesecima sam davala sve od sebe da bih prvo pitanje nakon izlaska bilo: “Koliko sam para uzela?”. Da ja nisam bila uz nju zauzela bi 46. mesto! Muka mi je od Bujanovca, lažnih lavica i gluposti, ako ja započnem rafal sa sve pokrićem koje imam, nikome neće biti dobro! Savetujem im da obuku pancir, po mogućstvu od kevlara, lagan da im ne bude vruće u julu - izjavila je Milena za Kurir.

Milena je tokom svog "lajva" istakla i da ju je Zvezdan Slavnić ispoštovao više od Ane, koja joj se, kako navodi, nije ni zahvalila za sve što je uradila za nju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel, ST/Nikola Mutić, Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading