PRVI SUSRET POSLE SKORO GODINU DANA: Sandra Rešić i Dejan Dragojević zaratili UŽIVO u programu, ona mu predložila da se OKUME! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši najbolji prijatelji nisu uspeli da se izmire!

PRVI SUSRET POSLE SKORO GODINU DANA: Sandra Rešić i Dejan Dragojević zaratili UŽIVO u programu, ona mu predložila da se OKUME! (VIDEO)

Foto: M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević je sinoć bio gost voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Finalna izbacivanja". Osim što je uživo pratio veridbu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, Dejan je doživeo još jedno neprijatnost - susret sa Sandrom Rešić.

Podsetimo, Dejan se preko medija izvinio Sandri na početku ove godine, a ona nije prihvatila njegove izvinjenje, zbog toga što ga nije izgovorio oči u oči. Ovo je bio prvi put da njih dvoje sede u istom studiju od emisija "Narod pita", koje su se emitovale prošlog leta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra i Dejan

- U kakvim ste vi odnosima sada - pitala ih je sinoć voditeljka Dušica Jakovljević.

- Mislim da ćemo sledeće godine da se okumimo - bila je ironična Sandra.

- Nisam sledeće godine u Srbiji... Kad je stala komunikacija u rijalitiju, stala je skroz. Ja kad kažem: "Nikad više!", to je onda nikad više! Nema potrebe da se pozdravimo, kod koga vidim lošu nameru, to je to - nadovezao se Dragojević.

- Nemam komentar kada je Dejan Dragojević u pitanju, ne zanima me šta će on da misli... - dodala je Sandra, pa prokomentarisala Aleks i Cara:

- Ja koliko poznajem Filipa, on je do bola voleo sve žene za ove tri godine. Ja njemu verujem da je to tako u ovom momentu, ali sam mu verovala da će to biti i prošle godine, ono kao: "Iz Donjeg Šepka te vodim za Crikvenicu". Moje iskustvo učestvovanjem je pokazalo drugačije. Navijam da se konačno skrase, a ne da se samo razvode - rekla je pevačica.

- Ja sam verovao u ljubav Sandre Rešić i Anđela... - pecnuo ju je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading