PREVARIO REGION, ALEKS I NJIHOVU PODRŠKU: Skandalozno priznanje Filipa Cara, otkrio zbog čega je u VEZI sa Nikolićevom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio snimak šokantnog priznanja, Car otkrio sve Ivanu Dragiću!

PREVARIO REGION, ALEKS I NJIHOVU PODRŠKU: Skandalozno priznanje Filipa Cara, otkrio zbog čega je u VEZI sa Nikolićevom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Filip Car

Nakon završetka današnje emisije "Pitanja gledalaca", Filip Car je izveo Ivana Dragića iz Bele kuće, kako bi ga posavetovao. On se iznervirao tokom emisije kad je pričao o raskidu sa Aleksandrom Momčilović, a Filip mu je pričao o svom odnosu, te tom prilikom priznao da njega pitanja ne mogu da poljuljaju, jer mu od zajedničkih fan grupa njega i Aleksandre Nikolić stižu pokloni.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Car i Dragić

- Meni gledalac sad da postavi pitanje na konto Aleksandre, ne može da me poremeti. Naša podrška zajednička nam pošalje poklon. Nečija tuđa napiše da je protiv mene, i da nisu za mene, pošalju za Miću kirikii i sok, neka me ne volite... Ja znam kako je, možda ćete sutra da verujete ako sad ne. Ja sam vam drag, čim ste uzeli nadimak "Snajper babe" koji sam vam dao - rekao je Car.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Inače, Car redovno dobija poklone od podrške, a nedavno je za petomesečnicu dobio i verenički prsten, koji još uvek nije predao Aleksandri. Filip je redovno osuđivao zadrugare koji su u vezi zbog fanova, pa je ovim priznanjem pokazao da je licemeran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading