"PRE BIH BILA PROSTITUKA NEGO DA SE PONIŽAVAM KAO ANĐELA" Bivša zadrugarka udarila na Slavnića, pa pohvalila FETIŠE Crnogorke: Samo nek njuška! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.04.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm napravila opštu pometnju!

Radomir Taki Marinković, otac aktuelne učenice rijalitija "ZadrugaMaje Marinković, večeras slavi rođendan u jednom luksuznom hotelu, a kako smo saznali, na žurku je pukao 5.000 evra. Taki se na svom rođendanu pojavio u crvenom odelu, a za Republiku je ispozirao i sa policijskom kapom i pendrekom, koje je dobio na poklon od naše redakcije.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Deniz Dejm

Na rođendan su počele da pristižu i mnogobrojne zvanice, a među njima se našla i bivša zadrugarka, kontroverzna Slovenka Deniz Dejm, koju su mediji svojevremeno predstavili kao Takijevu devojku, a čim je pristigla na slavlje, poljubila je slavljenika pravo u usta!

 

- Ovo je deo poklona, a ostalo ćeš dobiti kasnije, kada budemo sami na "afteru" - istakla je Dejmova na samom početku razgovoru za naš portal, pa šokirala priznanjem:

- Juče sam raskinula sa dečkom nakon godinu dana veze, večeras sam morala da posetim svog starog drugara. Nisam raskinula zbog Takija, raskinula sam zbog svog "Onlifensa", jer sutra imam saradnju sa jednom trans devojkom. Dečko mi je dao ultimatum: "Ako ćeš to da uradiš, onda više nismo zajedno". Ja sam rekla: "Spakuj se, adios! Nećeš ti mene uslovljavati, karijera je na prvom mestu". Taki će dobiti gratis pretplatu na moj "Onlifens" - smeje se bivša zadrugarka i namiguje Marinkoviću.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Deniz Dejm i Taki Marinković

Kako je istakla da je kućni prijatelj sa porodicom Marinkovićem, pitali smo Deniz da li se sa Takijem druži samo kod kuće.

- (smeh) To su drugarske, slatke tajne - smeju se zajedno Taki i Dejmova.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Deniz Dejm

Ona je istakla i da Zvezdan Slavnić nije njen tip.

- Ne sviđa mi se, nije po mojoj meri. Nije baš moj tip, on je nasilnik prema ženama, a ja to ne podnosim! To je nešto najgore što muškarac može da uradi, a ja se nikad ne bih tako ponižavala za jednog muškarca. Radije bih bila prostituka ispod mosta, nego da se tako ponižavam kao Anđela u rijalitiju, ali svakom svoje - ističe Deniz i kaže da joj se ipak dopada što je Crnogorka otvorena pred kamerama:

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

- Meni se ti njeni fetišu baš sviđaju, to što moriše Zvezdanu sve i svašta. Ja sam otvorena, za mene nema blama, meni su svi fetiši okej. Ja sam upravo jednom muškarcu na svojoj stranici prodala svoje isečene nokte za 500 evra, tako da neka i ona uživa u tome, samo nek njuška, meni je to odlično - smeje se Deniz Dejm.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading