MARIJA KULIĆ VARALA SINIŠU SA OVIM FRAJEROM: Švaler otkrio sve detalje afere sa mora, muž joj sve vreme bio tu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.04.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić, po rečima bivšeg rijaliti igrača, je varala muža Sinišu Kulića sa ovim frajerom.

MARIJA KULIĆ VARALA SINIŠU SA OVIM FRAJEROM: Švaler otkrio sve detalje afere sa mora, muž joj sve vreme bio tu! (FOTO)

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Marija Kulić i Siniša Kulić

Mladen Vuletić, pobednik sedme sezone Parova izneo je šokantne tvrdnje vezane za Mariju Kulić.

Naime, Vuletić je tokom trajanja rijalitija ,,Parovi", u Tajnoj sobi ispričao sve o svom navodnom poznanstvu s majkom Miljane Kulić, koje datira davno pre rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mladen Vuletić

 

- Ja sam se s porodicom Kulić upoznao pre Parova, pre nego što sam upoznao Miljanu. Ja Miljanu znam kad je bila mnogo manja devojčica, kad ju je majka vodila na more u Sutomore. Ja sam imao 17 godina, a u to vreme je Marija Kulić imala 32 ili 33 godine. Bila je na moru sa mužem Sikijem i sa ćerkama Miljanom i Tijanom. U to vreme sam ja bio ispod picerije "Montenegro" u Sutomoru kada mi je prišla Marija Kulić i poželela da ima nešto više sa mnom.

Foto: E stock

Marija Kulić

 

- U tom trenutku sam ja Mariju Kulić gledao kao top ribu. U to vreme je bila plavuša sa izrazitim oblinama, zgodna žena. Pošli smo do tuševa, tu ima i čovek koji je svedok, ušli smo i bilo je što je bilo. Godinama smo se gledali ja i Marija Kulić, da bi na kraju Marija Kulić mene napala za sve što se dešavalo. Ceo taj familijarni gen se pali na mene, i Miljana se isto palila na mene u prošloj sezoni, ulazila mi je totalno gola u tuš-kabinu, htela da ima se*s sa mnom, ali to je sve bilo odbijeno - ispričao je Mladen u Tajnoj sobi vile Parova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading