EVO KAKO IZGLEDA BILAL BRAJLOVIĆ PRED ULAZAK U ZADRUGU 6: "Udariću na Zvezdana, jer ga se ne plašim, smuvaću Aleks"

Autor:

Zadruga

17.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo kako se Bilal Brajlović oseća pred povratak u Zadrugu 6!

EVO KAKO IZGLEDA BILAL BRAJLOVIĆ PRED ULAZAK U ZADRUGU 6: "Udariću na Zvezdana, jer ga se ne plašim, smuvaću Aleks"

Foto: Republika

Bilal Brajlović

Veliki šef večeras je organizovao povratak Bilala Brajlovića, bivšeg dečka Maje Marinković, a portal Republika našao se na licu mesta u Šimanovcima, gde smo zabeležili kako on izgleda samo nekoliko minuta pred ulazak na imanje. 

Podsetimo, tokom dana odjeknula je vest da je Bilal imao saobraćajnu nesreću, ali on u ovom trenutku ne skida osmeh sa lica, da li zbog toga što se vraća u zagrljaj bivšoj ili zato što će se starleti osvetiti za sve, ostaje nam da saznamo. 

Foto: Republika

Bilal Brajlović povratak u Zadrugu 6

- Udariću na Zvezdana, svi ga se plaše, nije on ni prvi ni poslednji što je bio u zatvoru i ubio nekoga, ne znam što se boje da mu kažu nešto. Neću biti dobar ni prema kome. Nisam gledao ništa, ali sve su mi javljali, ko me spomenuo i ko je šta rekao o meni.  Mama mi nije rekla ništa, ali tata mi je odmah rekao da će Maja da bude s Carem, bio je u pravu, neću se miriti s njom, sad mi svi kažu budi s Aleks, ne znam šta će biti, sve je moguće - rekao je Bilal za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading