DEJAN JE MOJA PROŠLOST, FILIP MI SE DESIO: Aleksandra Nikolić na dan razvoda Dalile i Dragojevića rečima izbezumila sve!

Autor:

Zadruga

14.02.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila o bivšem dečku Dejanu Dragojeviću!

DEJAN JE MOJA PROŠLOST, FILIP MI SE DESIO: Aleksandra Nikolić na dan razvoda Dalile i Dragojevića rečima izbezumila sve!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Nikolić i Filip Car prvi put gostuju u emisiji ,,Amidži šou" nakon pomirenja, a voditelj Ognjen Amidžić odmah na početku sa starletom je prokomentarisao je raskid sa Dejanom Dragojevićem

Aleksandra je istakla da o Dejanu ni ne misli, te da je on za nju samo prošlost. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- O Dejanu ne mislim, on je moja prošlost, desio se Filip, lepo mi je sa njim! Smeta mi to za devojke, ali vidim da me voli i to je najvažnije - rekla je Aleksandra. 

- Ako kažem da sam se promenio, znaš kako... Neobično mi je dok ona ovo govori, da li miriše na ozbiljno. Hoću da kažem da, ali da li sam se zaj*bao u prošlost, ali prvi put kada je rijaliti u pitanju, da u nekoj vezi odiše na spoljni svet, da sam normalniji. Nemam puno stvari da joj zamerim, uopšteno, nekako sam miran i spokojan! U zoološkom vrtu je bolje nego sa Majom - ubacio se Car. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading