ZVEZDAN JE ISPUŠTEN OD MOKE! Ana Ćurčić ne prestaje da iznosi prljav veš o porodici Slavnić

Autor:

Zadruga

05.02.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je za Zvezdanovo ponašanje otkrivila njegovog oca Moku Slavnića!

ZVEZDAN JE ISPUŠTEN OD MOKE! Ana Ćurčić ne prestaje da iznosi prljav veš o porodici Slavnić

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić nastavila je kroz suze da priča o Zvezdanu Slavniću sa Zoricom Marković, te joj priznala da ga bez obzira na sve nikad ne bi izdala, te da su joj emocije i osećanja pomešana, a onda iznenadila kada je za Zvezdanovo ponašanje i život okrivila njegovog oca Moku Slavnića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- To je mali dečko koji nikad nije porastao, to je sindrom Petar Pan. Ne mogu da kažem da njegov odlazak na ulicu nije zato što je bio besan i sve što se desilo nije jer je on dete Moke Slavnića, nego jer je ispušten od Moke Slavnića, a prepušten ženi koja je bezuslovno volela svog sina. Ako iskreno kažem da je Zvezdanov život jedna kolateralne šteta, veruj mi na to. On je kroz život tražio samo ljubav, druge i iskrenost, e tu srž ja znam. Tu smo isti i to ne može niko da razume. Onda meni ustane klinka, a ja sam sa njim prošla rešetke u frižideru i da ti na kažem šta. Mene je izdalo što je on tako nekome poklonio pažnju, u mojoj glavi nema prevare. Ja sam bila Zvezdan, Zvezdan je bio ja. Na sve probleme i muke, uvek smo se čupali, ja njemu, on meni. On dođe u faze da nema empatije i pokajanje jer je zaključao ono najbitnije u sebi - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading