ANĐELINI RODITELJI ZVALI ANU PRED ULAZAK U ZADRUGU! Drama u Herceg Novom, Đuričići molili Zvezdanovu bivšu za OPROŠTAJ!

Autor:

Zadruga

03.02.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Anđele Đuričić su toliko ogorčeni na njeno ponašanje da i dalje stoje pri odluci da je se zauvek odreknu.

ANĐELINI RODITELJI ZVALI ANU PRED ULAZAK U ZADRUGU! Drama u Herceg Novom, Đuričići molili Zvezdanovu bivšu za OPROŠTAJ!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Instagram

Šesta sezona "Zadruga" nije ni blizu kraja, međutim, ljubavni trougao koji čine Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić obeležila je ovogodišnje izdanje popularnog rijaliti formata. Slavnićeva javna preljuba s Crnogorkom i ulazak njegove nevenčane supruge Ane u rijaliti, kao i njena reakcija, podigli su veliku prašinu u javnosti i nedeljama unazad glavna je tema. Ipak, i dalje se dovodi u pitanje kako celokupnu situaciju podnose Anđelini roditelji, koji žive u Herceg Novom.

Kako mediji saznaju, oni su i dalje ogorčeni na svoju ćerku zbog javne sramote koju im je priredila, a kao što se i pisalo, toliko su ogorčeni na njeno ponašanje da i dalje stoje pri odluci da je se zauvek odreknu. Prema rečima njihovih komšija, oni apsolutno podržavaju ponašanje i stav Ane Ćurčić, a dan pred njen iznenadni ulazak u rijaliti uspeli su i da stupe u kontakt s njom kako bi joj se i lično izvinili zbog onoga što joj je uradila njihova ćerka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Čast i poštenje su iznad svega u Crnoj Gori. Anđeline roditelje svi znaju, žive u kući pored opštine. Čovek više od bruke i sramote ni u lokalnu prodavnicu ne ide. Njima je jako žao Ane i iako im je bilo teško da gledaju kako je bivša Zvezdanova partnerka izvređala njihovu ćerku prilikom ulaska u rijaliti i kad god joj se ukaže prilika, oni je podržavaju. Smatraju da će njene reči nekako dopreti do nje i da će je to opametiti. Znaju oni vrlo dobro da je Anđela na meti osude i podsmeha cele nacije, ali i da je ona sama kriva za to i da trenutno samo Ana ima tu snagu da je odvoji od Zvezdana i da se na tu priču konačno stavi tačka - priča izvor za Kurir.

Sagovornik dodaje i kako je izgledao Anin razgovor s Đuričićkinim ocem i majkom.

- Zvali su je dan pred ulazak u rijaliti, odmah nakon što je Veliki šef najavio Anin spektakularan dolazak u "Zadrugu". Oni su joj se lično izvinili za sav bol, sramotu i poniženje koje joj je priredila njihova ćerka sa Zvezdanom. Pristojno i na ivici suza su je zamolili da im oprosti, iako oni nisu krivi ni za šta. Više puta su joj naglasili da ima njihovu bezrezervnu podršku i da ne štedi Anđelu jer ih je obrukala za sva vremena. Ona im se zahvalila na pozivu i poručila im da njima ništa ne zamera i da je njima možda i teže nego njoj, jer je javnim sek*om sa Zvezdanom obrukala ne samo sebe već i celu svoju porodicu. Rekla im je da će ona da reši ovaj problem na svoj način i da će je njih dvoje zapamtiti za sva vremena - završava izvor.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić roditelji Zadruga 6

Podsetimo, Ana je svojim ulaskom u "Zadrugu" šokirala sve prisutne, a očekivano najviše Zvezdana i Anđelu.

Je l' si oprala zubiće - pitala je Ana tada Anđelu, pa nastavila:

- Zamisli da se ovo dešava tvojim roditeljima, tvojoj mami i tati i da tvoja mama pet meseci sedi i plače, da joj se život potpuno srušio. Šta bi mislila o Anđeli - pitala je Ana.

- Da je najgora, najbezosećajnija i jako zla - rekla joj je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić suočavanje Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ccccccccc

03.02.2023 11:23

Ova ana,nije normalna,ružna i pakosna,zlo,zato je ovaj psiho i maltretirao,ne voli je i to je to. Kome nije jasno. Pljuje ovu djevojku,a bas bih volela da je Andjela trudna pa da vidimo šta bi ova ,crkla bi od muke. Roditelji grese što se nestaju,žao mi je andjele.

Helga

07.02.2023 13:04

@Ccccccccc - Da je trudna? Pa ne sluze deca za to..... ovaj narod je bez obraza i morala.... projekat patologija

Aldo

04.02.2023 00:22

Treba pobeci od kockara sto dalje. Tu srece nema, samo propast.