KARAMBOL NA ZADRUGOVIZIJI: Milica Kemez dovela Sanju Grujić i Boru Santanu pred svršen čin: Zadrugarka htela da probadne u zemlju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.12.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez se, čini se, izveštila u novinarskom poslu

KARAMBOL NA ZADRUGOVIZIJI: Milica Kemez dovela Sanju Grujić i Boru Santanu pred svršen čin: Zadrugarka htela da probadne u zemlju! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Na sinoćnoj "Zadrugoviziji" dogodila se nikad neprijatnija situacija, kada je Milica Kemez, koja je bila jedan od članova žirija, optužila Sanju Grujić da je imala nešto više sa njenim dečkom o Borom Santanom. 

Iako Kemezova i Santanu u tom trenutku nisu bili u vezi, Milica je žestoko zamerila Sanji što je očijukala sa njenim tada bivšim dečkom, a ona ju je, kako tvrdi, dovela u "Zadrugu". 

- Ćao, Sanja, kako si? Nismo se videli od ulaska u Zadrugu 5. Nisi mi se javila, ali zato Bori jesi. Čujem da je pucalo posle Zadruge 5 - rekla je Milica.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Sanja Grujić i Marko Stefanović

- To su dezinformacije. Nije mi jasno što se to nije pričalo kada sam bila napolju. Ja to demantujem, ja njega gledam kao poznanika koji mi je simpatičan, ali demantujem da je bilo bilo šta između nas - rekla je Sanja.

- Boro je l' i ti demantuješ? - upitala je Kemez.

- Ja nemam šta da kažem - rekao je Bora.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Bora Santana

- Ja sam bila kod Bore u stanu, ali sa dosta ljudi i ništa nije bilo - rekla je Sanja.

- Nisi trebala da kažeš da si bila kod mene, uhvatila te ja na foru - dobacio je Bora.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku teksta: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading