SANJA JE NIMFOMANKA! Bivša zadrugarka RASKRINKALA starletu: Spava sa muškarcima za STOTKU!

Autor:

Zadruga

06.12.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka oplela po Sanji Grujić.

SANJA JE NIMFOMANKA! Bivša zadrugarka RASKRINKALA starletu: Spava sa muškarcima za STOTKU!

Foto: ATA Images

Sanja Grujić

Bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi za Rijaliti otkriva pravo lice starlete Sanje Grujić, te ističe da je ona nimfomanka koja ne može bez seksa.

- Sanja priča sama za sebe, ne moram ja ništa da kažem. Devojka koja je pokazala ko je i šta je u ovoj "Zadruzi". Obistinile su se moje reči od letos u emisiji. Njoj je Car, što sam i čula, rekao da se je*e za 100 evra i da bi joj bolje bilo da se povuče na vreme nego da se otkrije šta je radila preko leta. Ali to je ona, ne može da pobegne od sebe. Glumi sveticu, a daleko je od toga. Napada one devojke i naziva ih prostitutkama da bi sakrila svoju pravu prirodu. Strašno. Napravila bih joj pakao kad bih ušla, da joj pokažem ko je ko i gde joj je mesto i pokažem narodu šta je ona radila, da se otkrije njena prošlost. Ona nekog naziva debelom svinjom, a krije pravu sliku o sebi i glumi da je svetica. Ali mora da zna da, na kraju, sve izađe na videlo, tako je izašlo i ovo. Nimfomanka jedna, prava je veštica - rekla je Blondi, a potom prokomentarisala i Ivana Marinkovića i njegov susret sa sinom Željkom Kulićem:

Foto: ATA Images

Sanja Grujić na meti Blondi

- On je dno dna, to je pakao, greh je šta rade Kulići i on. Ne mogu da verujem, dozvoljavaju da se ono dešava s malim Željkom, šta su oni dopustili, da nedužno dete bude snimano u onakvom okruženju. Meni je to stvarno za svaku osudu. Kako ih nije sramota?! Ivana znamo iz drugog rijalitija, tad smo mogli da vidimo kako se ponaša. Ne mogu da verujem da neko misli da je Ivan dobar čovek... On sve radi zarad marketinga i para. Da nije bilo Siniše Kulića, tog Željka ne bi ni bilo, svi mi znamo da je Marija u početku bila protiv toga da Miljana rodi, a onda su shvatili da mogu od toga dobro da zarade. Da im nije bilo ćerke, i dalje bi živeli u WC.

Foto: Printscreen RED TV

Suzana Perović Blondi

Blondi se osvrnula i na učešće Milice Veselinović, koja ju je totalno razočarala.

- Ovo je prava ona, baš me je razočarala, vidi se ko je i kakva je. Devojka juri za Markom, pa za ovim, pa za Mensurom, sad je sa Carem, pa, devojko, odluči se koga hoćeš! Nju ne bih mnogo komentarisala, nije vredna pomena, trebalo bi uskoro da ispadne jer ne doprinosi rijalitiju - zaključila je Suzana.

Foto: St/N. Pančić

Filip Car

Car će smuvati Maju ako mu se digne

Filip Car ušao je u rijaliti "Zadruga", pa je Suzana prokomentarisala šta misli da li će doći do pomirenja između Maje Marinković i Filipa Cara, budući da je Marinkovićka u rijaliti-braku sa Bilalom Brajlovićem:

- Nema od te priče sa Bilalom ništa, to je samo marketing, ništa više, smešna priča. Bilal je jedna krpa s kojom se može samo obrisati pod. To je strašno! Filipu, ako se digne, smuvaće Maju, ali mislim da njega ta priča uopšte ne zanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading