NI ROĐENA MAJKA IH NE BI PREPOZNALA! Ove zadrugarke operacijama su promenile LIČNI OPIS: Preterale sa zahvatima, pa više ne liče na sebe!

Autor:

Zadruga

07.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na njihovom licu gotovo da ništa više nije prirodno!

NI ROĐENA MAJKA IH NE BI PREPOZNALA! Ove zadrugarke operacijama su promenile LIČNI OPIS: Preterale sa zahvatima, pa više ne liče na sebe!

Foto: Instagram printscreen

Kroz čuvenu Belu kuću od prve sezone "Zadruge" prošle su brojne učesnice, a mnoge od njih ponovo su se vraćale u rijaliti, međutim, čini se da smo ih svake naredne sezone gledali u nešto drugačijem izdanju od prethodnog.

Naime, poznato je da su se mnoge starlete podvrgavale brojnim estetskim zahvatima, a kada su zadrugarke u pitanju, reklo bi se da u Beloj kući gotovo da više i nema devojke koja nije izvršila bar neku estetsku operaciju.

Dok su, s jedne strane, one devojke koje su se odlučile na sitnije korekcije, sa druge strane su one koje su doslovno promenile lični opis. Preko operacija usana, jagodica, podizanja obrva, definisanja linije brade, do estetskih operacija nosa, ušiju, grudi, pojedine zadrugarke, kada se uporede njihove fotografije iz prošlosti, danas su potpuno druge osobe!

Maja Marinković

Jedna od onih koja je izvršila najveću transformaciju zasigurno je Maja Marinković.

 

 

Naime, Maja je u potpunosti promenila lični opis, usne, vilica, jagodice, mačije oči, nos, nove ''sedmice'' i još mnogo toga što je dovelo do neprepoznatljivog izgleda, te se javnost skoro pa i ne može setiti njenog izgleda kada se pojavila prvi put u javnosti. 

 

 

Marinkovićeva nije bila ni nalik devojci koja je sada, a kako stvari stoje ona sa korekcijama ne planira da stane. Nedavno je priznala da je u sebe uložila 23.000 evra, a nakon toga je uradila nekoliko korekcija na svom telu, tako da je ta cifra sada drastično skočila.

 

Iva Grgurić

Pobednica treće sezone rijalitija ''Zadruga'', Iva Grgurić, sada važi za jednu od najpoželjnijih dama sa javne scene, a njen izgled pre operacija ne može da se poredi sa sadašnjim.

 

 

 

Iva je postala poznata javnosti nakon učešća u rijalitiju, a iako nikada nije krila da se podvrgavala estetskim korekcijama, o njenom izgledu se konstantno polemiše.

 

 

Čini se da Iva iz godine u godinu izgleda sve drugačije, a iako se posvetila treninzima i zdravoj ishrani, zbog čega je telo dovela do savršenstva, mnogi njeni fanovi tvrde da joj estetske operacije nisu bile neophodne, te da je preterala.

 

Dalila Dragojević

Javnost je Dalilu upoznala u četvrtoj sezoni rijalitija "Parovi", a tada je izgledala znatno drugačije!

 

 

 

Njena lepota bila je potpuno prirodna, a kada se njene stare fotografije uporede sa današnjim, malo ko bi mogao da kaže da je reč o istoj osobi.


Dalila je na sebi korigovala sve što joj je smetalo - sredila je nos, ali i usne i jagodice, a o estetskim zahvatima jabvno je govorila.

 


- Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tvog tela, a ti ako želiš možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije i imala sam koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak - rekla je svojevremeno Dalila.

 

Milica Kemez


Učesnica četvrte sezone rijalitija Zadruga Milica Kemez nedavno je zaprepastila pratioce na Instagramu svojim novim izgledom, nakon kog komentari fanova koji tvrde da gledaju "drugu osobu" ne prestaju da se nižu.

 

 

Drugoplasirana učesnica Zadruge je mesec dana nakon završetka ove sezone priznala da je radila zube, međutim, njene nove fotografije otkrivaju da se u međuvremenu odlučila na još neke zahvate, a promena je i više nego očigledna.

 

 


Na Instagram profilu Milice Kemez jednom prilikom osvanula je fotka iz 2015. godine na kojoj se vidi da je bivša zadrugarka izgledala potpuno drugačije.

 

Foto: Printscreen Instagram

Milica Kemez

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading