Ana Spasojević živi u STRAHU, od Osmakčića dobija PRETNJE: Nadam se da će ga stići KAZNA, treba ga zatvoriti!

Autor:

Zadruga

15.06.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević progovorila za Republiku o pretnjama koje dobija.

Ana Spasojević živi u STRAHU, od Osmakčića dobija PRETNJE: Nadam se da će ga stići KAZNA, treba ga zatvoriti!

Foto: printscreen/instagram.com/zadrugaofficial

Marko Osmakčić i njegova porodica zgrozili su čitavu javnost kada su lažirali smrt Franja Osmakčića. Markovo ponašanje i dok je bio deo pete sezone rijalitija ''Zadruga'' izazivalo je osudu kod publike, koja je više puta apelovala da se izbaci iz rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić

Njegov odnos sa Viktorijom Mitrović bio je pod budnim okom javnosti, a njihove svađe i tuče koje su se dešavale bile su nešto najgnusnije i najstrašnije što se videlo u rijalitiju. Međutim, Viki nije jedina žena na koju je Marko nasrtao, njegovo prebijanje Ane Spasojević se i dan danas prepričava, a ona je sada za Republiku otkrila da živi u strahu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić tukao Anu Spasojević

- Ja sam bas u strahu, meni su se javljali ljudi skoro i govorili mi da mogu da naje*em zbog njega, da su njegovi otac, ko već u kriminogenim krugovima, da su opasni i jaki, da imaju ljude svuda, ja ne znam šta meni može da se desi posle svega ovoga sa Viktorijom, mene je on tukao u Zadruzi, to je takav siledžija i nasilnik, ženomrzac, što je i on sam priznao tamo - započinje Ana za nas i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Spasojević o Marku Osmakčiću

- On kad je izašao počeo je javno da me proziva, da provocira, to je poziv na linč. Ja to shvatam kao pretnju, kao da ja vidim kako se živi, pa se snima iz kola. Nadam se da će ga stići kazna, takvim siledžijama treba zabraniti ulaz u Srbiju, treba da se zatvori negde. Ko zna, ja samo mogu da nagađam šta su drugim ljudima radili i na šta su sve spremni, kad su ovo uradili - zavrsava Spasojevićeva za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

15.06.2022 19:48

A zasto je ovaj lik kako ga opisujete uopste angazovan u Zadrugu ?

Draga

16.06.2022 00:12

Mrs rugobo, nije te tukao samo gurnuo. Ti si se ponasala ko kabadahija. Hoćeš da se svetis zato sto te nije hteo i govorio da si ruzna sto je i istina. A vi nivine ulizice pinku da he oravde i zakona vi biste odgovarali za lazi ko svuda u svetu.