DALILA BILA NA METI MANIJAKA? Dragojevićka ŠOKIRALA zadrugare: PLJUVAO ME JE, IZBACILA SAM GA NAPOLJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.02.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ispričala je Filipu Caru i Saletu Luksu o jednoj mušteriji koja je bila kod nje u salonu.

DALILA BILA NA METI MANIJAKA? Dragojevićka ŠOKIRALA zadrugare: PLJUVAO ME JE, IZBACILA SAM GA NAPOLJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević je sedela u pušioni sa Filipom Carem i Saletom Luksom, a onda je rešila da im ispriča o jednom traumatičnom događaju koji joj se desio u njenom salonu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević u pušioni

- Ulazi taj čovek i na faci mu vidim da je manijak. On je došao u 15 do 5, a mi zatvaramo od 7. Pita me je l' može da uradi relaks masažu i da li može da vidi ko radi masažu. Rekla sam mu da ne može da vidi, jer devojka radi. On kao devojka, rekoh devojka. Izašao je napolje i on ne vidi spolja, ali ga ja vidim iz unutra - započinje Dalila priču i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča o salonu

- On se mota tu oko salona, vraća se i pita je l' na redu, rekla sam mu da nije i da dođe za deset minuta. Ovog (Dejan) nema, otišao u teretanu, rekoh ne znam šta će budala da uradi. Ušao i pita me gde može da se raspremi, ja mu objasnila. Jelicu sam odmah upozorila i rekla joj da se ne radi masaža od spreda. Ona mi kaže da će da me zove ako nešto bude. Otišao on, vidim ja ne čuje se ništa, ja stavila uvo i čujem ja da njoj on drobi. Ja pokucam na vrata, ja joj kažem da izađe - kaže Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča o manijaku

- Rekla mi da je u tangama, zamisli manijaka...Rekla sam joj da mu kaže da će mu završiti masažu nogu i leđa, a ako mu se ne svidi nek se obuče i nek ide. Ostala ja da stojim kod vrata, rekoh otkud znam, napašće je manijak. Čujem ja njega dere se, sram vas bilo i tako dalje. Ja ponovo pokuca i kažem Jelici da izađe, a njemu sam rekla da se obuče i da izađe. Pita ko je šef, rekoh ja sam, krenuo on da pljuje. Ja mu kažem da samo izađe i da ne mora da plati. Vadi on pare, rekoh nema potrebe - ispričala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Sale Luks u pušioni

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading