SANJA STANKOVIĆ PROGOVORILA O BEBI SA PARTNEROM: Svi detalji veze sa novim dečkom, A EVO GDE ĆE ATRAKTIVNA ZADRUGARKA KUPITI STAN! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

18.09.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stankovič proogovorila o svim pikanterijama iz njenog života, otkrila sve o dečku, kao i bebi koju ima u planu!

Republika

Foto: Republika/Dušan Milenković

Sanja Stanković otkrila da ima dečka, sa kojim želi bebu!

 

Sanja Stanković poznata zadrugarka i bivša devojka Jovane Tomić Matore prošla je kroz turbulentan period, u prethodnoj sezoni Zadruge nije baš briljirala i nije bila zadovoljna učešćem pa je rešila da promeni život iz korena. 

Lepa Stankovićeva je bila gost našeg portala Republika, gde je otkrila mnoge pikanterije iz svog života, te je našim čitaocima priznala da sada uživa u divnoj vezi, sa muškarcem koji je zaista poštuje, da je nekada bila kupoholičarka, ali da su joj se prioriteti sada promenili jer joj je najveća želja da pazari nekretninu u Beogradu zajedno sa svojom majkom:

Na samom početku razgovora Sanja  je otkrila da se super oseća jer je bila u Parizu da se malo opusti, te da se super oseća konačno:

- Super se osećam, bila sam malo u Parizu da odmorim, mada nisam mnogo odmarala, više sam šopingovala i obilazila, ali zaista sam super. Ne bih otkrivala sumu koju sam potrošila , ranije sam bila mnogo veća šopingholičarka, ali sada su mi se prioriteti promenili, pa mora negde da se povuče ručna i zavije slavina, ali ranije sam baš mnogo trošila novac na garderobu.

Republika

Foto: Dušan Mileković

Sanja Stanković planira da pazari stan na Vračaru!

 

Na pitanje šta joj je sada najveći prioritet, Sanja je ko iz topa odgovorila:

- Stan, čekam mamu da dođe pa da zajedno gledamo koji ćemo kupiti, pa se osvrnula na to da je to od novca iz rijalitija- Novac je iz Zadruge, ali mama će se ubaciti da pomogne jer u Beogradu nisu baš jeftini stanovi, pogotovu tamo gde ja želim da živim, a to je Vračar, moja mama nije za Vračar, ali videćemo već.

Stankovićeva je otkrila je pred našim kamerama i da je u srećnoj vezi -  Imam dečka, bili smo zajedno u Parizu, već mesec ipo dana smo zajedno, rekla sam skoro, taj čovek već dve godine pokušava da dođe do mene, duži vremenski period sam ga kulirala, a on mi je pisao, ni u malom mozgu mi nije bilo da će biti sa njim, jer mi se nikada nije ni sviđao, ali bio je uporan.

Na prvom mestu me poštuje, a vidim kako se ophodi prema svojoj deci, pošto ima decu i to me je kupilo. Videćemo u kom pravcu će voditi naša veza, a svakako bih volela da se ostvarim kao majka, i to baš sa njim.

Šta je još lepa Sanja Stanković govorila pogledajte u videu na početku teksta!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading