LEPI MIĆA OSUO PALJBU PO RIALDI I KENANU: Njoj treba jedan DOBAR, ako ne može kod svog dečka, nek nađe neku devojku...

Autor: REpublika.rs

Zadruga

16.08.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića nije štedeo reči govoreći o Rialdi i tome zbog čega je ona frustrirana.

Republika

Foto: printscreen

Lepi Mića

 

Lepi Mića nije štedeo Rijaldu te je u svom maniru objasnio u čemu je njen problem i zbog čega ga konstatno napada bez obzira na to šta on rekao ili uradio: 

-Mislim da njoj treba dobar k*rac. Ona ima muškarca, ali nema dobar k*rac. Ili njoj ne može pomoći ni dobar muškarca, ni dobar k*rac, nego joj fali žena. Ja joj preporučujem ako ne može baš da nađe kod svog dečka, onda neka nađe neku ženu da je dobro izj*be ne bi li joj bilo lakše. Njoj to fali... Jer očigledno muškarac joj ne može ništa – priča poznati zadrugar, pa nastavlja:

-Meni neke stvari nisu jasne, ne znam zašto me proziva... Verovatno sam ja bio u pravu, ona se hvali svojom vezom, ali je jako nervozna. Znači kad hvališ svoju vezu, a nervozna si, onda ti fali dobar k*rac, trebalo bi time da se pozabavi. A ako ni tu ne bude imala sreće, ostaje joj da nađe dobru ženu. Ja ničiji nisam sufler, ali biću njoj sada, neka se dobro izj*be. Ja joj želim svu sreću ovog sveta i da konačno bude zadovoljna i raspoložena, ja ništa ne mislim loše – zaključuje Mića za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

17.08.2021 06:45

I Groznom Mići treb jedan DOBAR. Ali nema.

MladenBg

17.08.2021 08:49

Sprzeni Stakor koji je umislio da je najpametniji na svetu. Ulicar u ulozi dr nauka. Kakav odvratan ulicar.