ODVRATNO JE, PERE SE SADA: Ša nastavio da UNIŠTAVA Taru, pa je jednim DOKAZOM matirao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ponovo su doživeli kataklizmu u ljubavi, pa su počeli jedno drugo da preko društvenih mreža demantuju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara i Ša se svađaju

 

U ovom trenutku se odvija još jedna u nizu ljubavnih brodoloma bivših zadrugara Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, pa jedno drugo pokušavaju da demantuju na društvenoj mreži Instagram. 

I nakon što se Ša oglasio za portal Pink.rs, pa je objasnio svoju stranu priče, sa druge strane, Tara Simov objavila je stori na Instagramu, te je tvrdila da je došlo do zabune prošle noći. Podsetimo, Ša je odlučio da stavi tačku na odnos sa Tarom, jer se tokom njenog noćnog provoda na splavu pojavio natpis ,,Tara, srećan raskid", zbog čega se reper naljutio i razbesneo, te je odlučio da zauvek završi sa njom. 

Republika

Foto: instagram.com

Tara i Ša se svađaju

 

Međutim, Tara je ispričala da to nije tako trebalo da piše, pa je iznela tvrdnje kako je Nenad Aleksić Ša tražio da se na led ekranu napiše potpuno druga rečenica. 

Pošto na splavu nisu dali da piše ono što je Nenad Aleksić Ša tražio, evo ja ću na storiju da napišem, valjda se važi ,,Živeo Ša, srećan raskid, Tara je prošlost" - napisala je Tara. 

Republika

Foto: instagram.com

Tara i Ša se svađaju

 

Reper se odmah potom oglasio na Instagramu, vidno besan, poručio je Tari da se sada ,,pere" od priče i ponašanja koje je imala prošle noći na prestoničkom splavu. 

- Za sve odvratno što je sinoć uradila osobi koja joj je dala celog sebe, danas se pere ovako... Tužno - napisao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading