MAJA OTKRILA ŠTA SE DEŠAVALO U NOĆI KADA JE JOVICA DOŽIVEO NESREĆU! Bivša zadrugarka ispričala detalje koje mnogi nisu očekivali da čuju!

Autor: Republika.rs

Zadruga

21.04.2021

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja MArković po prvi put otvoreno je progovorila o bivšem vereniku Jovici i noći kada je saznala da je on doživeo nesreću.

Foto: Privatna arhiva
Maja i Jovica dok su bili u ljubavi

Maja Marinković otvorila je dušu i ispričala  šta se sve dešavalo kobne noći kada je njen tadašnji verenik doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

-Mene je produkcija izvela, sećam se tačno te noći, otišli smo do Urgentnog, pokušala sam da uđem nekako, pošto sam ja tu i radila - započela je Markovićeva i nastavila:

- Nisu uspeli da me puste, nisu mogli, hteli, verovatno je i bilo zabranjeno, jer je tad bila korona, to je šok soba, tu ne sme da se ulazi bilo kako, bila je potrebna oprema, maska i ostalo. Dobila sam informacije od A do Š, sve su mi rekli, koje je stanje, koje su povrede. Tad, u tom trenutku, bila bih uz njega - rekla je Maja za SrbijaDanas.com

Podsetimo, Maja je Jovicu prevarila u "Zadruzi" sa Alenom Hadrovićem, sa kojim je nastavila vezu i po njihovom izlasku iz rijalitija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading