Ša će šutnuti Taru kad vidi koliko se DROGIRA! Krunićka brutalno isprozivala Simovljevu!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

31.03.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razumem da se Nenad zaljubio, ali on će tek da shvati zbog koga je upropastio brak i zbog koga ga žena ostavlja, tvrdi Jelena Krunić.

RepublikaFoto: instagram/youtube
Jelena Krunić oplela po Tari

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić u javnosti je u više navrata govorila o tome koliki animozitet gaji prema Tari Simov, a u intervjuu za Rijaliti bila je iskrena do koske.

Ona nam je ispričala da će Nenad Aleksić Ša, s kojim je Simovljeva uplovila u vezu pred kamerama, sigurno da je ostavi kad izađu jer će tada da shvati da Tara ne može bez opijata.

- Nije mi bilo jasno kako se Tara ne plaši toga šta će sve o njoj da ispliva kad uđe u rijaliti. Devojka je mali narkoman, ona ne može bez droge da izdrži nijedan dan! Mislim da Ša još ne zna s kim je ušao u vezu. On se zaljubio, to shvatam, ali mislim da će uskoro da shvati kakvu je grešku napravio i kakvu je ženu ostavio zbog male balavice. Ona je nedavno ispričala da je koristila samo marihuanu, a ja sam sedela s ljudima koji su mi pričali da je svašta šmrkala. Ona slaže, ali samu sebe ubedi da je istina to što priča. Nadam se da će Ša da se opameti i da će bar da pokuša da spase brak. Prvo bi trebalo da se kloni Tare. Dovoljno se ukanalio do sada.

Je l' misliš da ima nade da mu supruga Ivana oprosti?

- Ne verujem da će se to desiti. Volela bih samo da vidim na šta će da liči njihov susret. Kako će Ša ženu da pogleda u oči? Mislim da bih u zemlju propala da sam zaglibila toliko koliko je on do sada.

Maja ne treba da bude ponosna na svoje postupke u rijalitiju

Da li bi se iskontrolisala da sada uđeš i da te Tara isprovocira? Da li bi se suzdržala da je ne napadneš fizički?

- Agresija je, nažalost, u meni prisutna i to je moja karakterna crta, kao i kratak fitilj. Komunikacija ne vredi s osobama koje su nisko inteligentne ili nimalo, kao što je ta osoba koju ne želim da pominjem više.

Koje veze su, prema tvom mišljenju, fejk u Beloj kući? Ko se folira najviše?

- Ma mnogo je tu isforsiranih odnosa. Ne znam za koga bih mogla da kažem da ima iskren odnos. Sve će to da se raspadne posle rijalitija, ali su mi bili zanimljivi na početku Fran i Paula. Kad je njihova veza pukla, kako će tek brzo da popucaju ove druge!

S Miljanom Kulić si imala promenljiv odnos. Kako ti se ona čini u ovoj sezoni?

- Miljana sad baš preteruje. Ima faze kad je zanimljiva, a u nekim situacijama je mučno gledati njeno ponašanje. Ne znam šta da mislim. Ona i ja smo imale korektan odnos, ali nikada nismo bile preterano bliske.

 Kada je pukla veza Frana i Paule, ove druge će tek popucati

Kako bi se slagala sa Kristijanom?

- Mislim da se ne bih motala oko njega. On meni nije zanimljiv iako vidim da vlada mišljenje da je jedan od favorita za pobedu. Mislim da je previše isforsirao neke priče za rijaliti, a da je stvarnost zapravo drugačija. To je sve.

Da li misliš da sevaju varnice između Vladimira Tomovića i Rialde? To svi u poslednje vreme komentarišu

- Primetila sam da se smeškaju čudno jedno drugom, ali ne bih mogla da ih zamislim u vezi. Tačnije, mislim da je priča Rialde i Kenana inscenirana. Ona mi deluje skroz aseksualno. Mada, ne sumnjam da se Vladimiru svidela.

Znači, ne veruješ da će Kenan i ona da ostanu zajedno i posle rijalitija?

- Ne verujem da hoće. Ona je mnogo dinamičnija od njega, on je povučen dečko. Treba mu takva devojka. Mislim da taj odnos ima rok trajanja.

Ko te najviše nervira u ovoj sezoni?

- Ovi stari takmičari. Samo su došli tu da čame i da sede za stolom. Nema neke priče, neke akcije, pre je sve to bilo mnogo zanimljivije.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja je najdosadnija

Jelena tvrdi da Sanju Stanković u ovoj sezoni ne može da prepozna jer nije aktivna kao što je nekad bila.

- Pored Lepog Miće, najdosadnija mi je Sanja Stanković. Ne znam šta se s tom devojkom desilo, ali nje nema nigde na mapi. Svi su mi zanimljiviji od nje. Nadam se da će uskoro da napravi neku priču. Devojka je slatka, gotivile smo se. Ne treba samo da sedi i da posmatra. Takvi odmah ispadnu - tvrdi Jelena.

 

U kakvom si odnosu s Majom Marinković?

- Svi znaju šta se desilo među nama. Nasrnula sam na nju, daleko od toga da sam na to ponosna, ali takva sam u situacijama kada mi neko igra po živcima. Nismo u kontaktu i ne verujem da bih s njom mogla ikada da budem bliska.

Kako komentarišeš njene dosadašnje postupke u rijalitiju?

- Ne bih je komentarisala. Neka radi šta god želi, mada ja se onakvim ponašanjem ne bih ponosila da sam na njenom mestu.

Da li bi opet ušla u rijaliti?

- Mislim da sam završila sa rijaliti-karijerom. Očigledno je da to okruženje ne deluje pozitivno na mene, tako da ne treba da teram sebe na nešto što mi ne odgovara. Zadovoljna sam dosadašnjim učešćem iako sam pravila kardinalne greške. Vodim se time "Nikad ne reci nikad", ali za sada se ne bih takmičila nigde.

 

 

RepublikaFoto: twitter.com/Zadruga Official

Brendon neće da prizna da je gej

Jelena Krunić kaže da je od Brendona Radonića očekivala da će u ovoj sezoni da otkrije svoju seksualnost, međutim, na kraju je zbog toga razočarao.

- Brendon je zanimljiv lik. Nemam ništa protiv njega, ali me nervira jer neće da prizna da je gej. Čega se plaši? Tamo zbog toga niko neće da ga osuđuje. Najviše osuđuju ove devojke što muvaju oženjene. Kakvih ima u rijalitiju, on je zlato - tvrdi Krunićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading