ŽIŽA: Jelena, ti si ku*ac, a ne producent!

Autor:

Zadruga

12.11.2017

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović osporila je dugogodišnju karijeru Žiže Stojanović, na šta je vremešna glumica poludela i počela da je psuje. Za vreme porodičnog sastanka došlo je do velike svađe između rediteljke i glumice. Žižu su pogodile Jelenine reči, koja je osporavala glumačku karijeru najstarije zadrugarke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Besno odreogovala na provokacije Jelene Golubović: Žiža Stojanović

- Ja kao producent i reditelj nikada vam ne bih dala glavnu ulogu. Vi ste ogovarali i Svetlanu Bojković i Seku Sablić. One mnogo više znače u glumačkom svetu nego Žižana, a ona ih pljuje. Ja nju znam samo kao Canu Fontanu i ništa više. To joj je jedina uloga za 88 godina - rekla je Jelena.

Stojanovićeva je tada počela da urla na nju, dok se Golubovićka samo smejala.

- Odakle ti ideja? Odakle ti ideja, bre?! Marš! Sram te bilo! Ku*vetino jedna! Ja sam 40 godina prvakinja! Jelena, sram te bilo, obavesti se ko sam ja! Sve sam ostavila i brak i ćerku koju više nemam da bih pravila karijeru! Teško tebi od mene! Producent? Ti si ku*ac, a ne producent! A u pi*ku materinu, postala sam budala, deco - osula je Žiža, nakon čega su zadrugari počeli da vrište od smeha jer ovu psovku nikada ranije nisu čuli od nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

13.11.2017 12:17

zbog lepog Miče od sada gledam heppy tv - parove- puno su zanimljivi.a zadruzi srečno sa Mičom