(VIDEO) Matora ŽESTOKO URNISALA Sanju! Sram te bilo, šta si uradila za ŠAKU NOVCA! Pereš se od mene!

Autor:

Zadruga

01.11.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora i Sanja Staković

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara"  jedno od pitanja bilo je upućeno Jovani Tomić Matoroj, a prouzrokovalo je i novu svađu između Matore i njene bivše ljubavi, Sanje Stanković.

Naredno pitanje je za Jovanu Tomić Matoru: Da li si imala potrebu da namećeš Maji grižu savesti, a Sanji ne?

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

- Maja apsolutno ima taj osećaj, nas dve pričamo i provodimo vreme. Ona je neko ko zaista to oseća, a Sanja je lagala i sažaljevala nekoga, kao i Paula, ja sam svoju devojku prevarila sa Sanjom i ustala i rekla. Ista situacija je i sa Paulom i ja nisam neko ko je bezgrešan, ali svako nosi svoje breme! Meni je glupo da pričam u Majino ime, ali ona ima grižu savesti i Alen je hteo da se desi taj poziv i ja mislim da je trebala kako bi rešila te stvari i bilo bi joj mnogo lakše. Sigurno je teško tom dečku, ali ona bi bila neiskrena da je radila drugačije, ali njoj se desila ljubav. Ja Sanji više ništa ne verujem, ali ona se poigrala sa mojim mozgom - rekla je Matora.

 

- Ti si sa Žanom imala nešto i ja sam sebi dala za pravo da budem sa nekim! I ja sam bila sa tim dečkom, a ona sa Monikom, i šta je tu loše? - rekla je Sanja.

U Beloj kući rasplamsala se svađa, a Matora je tvrdila da je Sanja bila sa njom iz koristi, kao i da je sada sa Franom iz koristi, i da glumi zaljubljenost u rijalitiju "za šaku novca".

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

01.11.2020 09:07

Matora je gad i smrad. Zajedno sa zadrugarima i Produkcijom na silu su ubedili Šansu da uđe u vezu sa Matorom.