(VIDEO) Maja Marković OTKRILA DETALJE veridbe sa POVREĐENIM Putnikovićem, pa PRIZNALA: Moj brak sa njim ne bi bio iskren!

Autor:

Zadruga

01.11.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome do sada nije govorila!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković i Jovica Putniković

Sinoć se u "Zadruzi" digla velika buka oko odnosa Maje Marinković i Alena Hadrovića.

Naime, Zadrugari su se podelili na dve strane, neki su podržali vezu, a mnogi su osudili ovaj odnos iz razloga što Maja još uvek nije raskinula veridbu sa Jovicom Putnikovićem, bivšim zadrugarom, koji je nedavno doživeo i tešku saobraćajnu nesreću. 

Hadrović je sinoć prvi progovorio o njihovoj vezi. 

- Ispunjen sam emotivno i srećan sam što mogu da je nazovem svojom devojkom! Nisam se stideo svojih emocija, ove emocije nisu iste kao klinačke, ovo su ozbiljne emocije i ja ih ne krijem nismo malo! Iskreno, da je prijatno nije, ovde smo svi da komentarišemo odnose i druga situacija ne postoji. To nas ne može da poljulja, bitna nam je i draga podrška, a oni koji nas ne podržavaju mi smo imuni na to, ali saslušamo - rekao je Alen.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Maja Marković i Alen Handrović

 Maja je sinoć otvoreno progovorila o odnosu sa Putnikovićem i otkrila da je nakon raspada braka, prebrzo ušla u vezu sa Jovicom.

 

- To nije bilo isforsirano, a on je bio tu uz mene kao podrška posle bivšeg muža, prihvatio je i moje dete! Da nisam sigurna u Alena, ne bih se upustila u to i ispada da ja lakoverno ulazim u sve, a moje emocije prema Joci počele su da se gase. On je mene podržao za ovo, ali on me je podržavao, jednostavno ovde se sve prelomilo u meni i znam da ispadam loša. Što se tiče naše veze, rekla sam da mi je značio jer je bio uz mene, a možda tada nisam bila iskrena prema njemu. Mi nismo pravili decu, ali hteli smo! Rekla sam da je to bila moja jedna od boljih veza, ali i tada emocije nisu bile iskrene i brak sa njim ne bi bio dobar i iskren, nisam bila spremna. Sve je izgledalo kao da se ovde ništa neće desiti, ali nemam šta da kažem nisam mogla protiv sebe - rekla je Maja.
 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading