IZNENADA PREMINULA ZVEZDA "POSLEDNJEG KRALJEVSTVA"! Vratio se iz pozorišta i umro! Svet u šoku!

Autor:

Zabava

04.04.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao!

IZNENADA PREMINULA ZVEZDA "POSLEDNJEG KRALJEVSTVA"! Vratio se iz pozorišta i umro! Svet u šoku!

Foto: Profimedia

Britanski glumac Adrijan Šiler iznenada je preminuo u 60. godini, piše The Independent. Vest je potvrdila njegova agencija Scott Marshall Partners:

- Umro je prerano, a mi, njegova porodica i bliski prijatelji smo slomljeni. Njegova smrt bila je iznenadna i neočekivana - navodi se u saopštenju.

Uzrok smrti još nije poznat. Glumac se upravo bio vratio iz Sidneja, gdje je glumio u predstavi ''The Lehman Trilogy''. Osim u seriji ''Poslednje kraljevstvo", kojom se proslavio Šiler je bio poznat i po ulozi u seriji ''Victoria''.

Šiler, rođen u Londonu, bio je profesionalni glumac od ranih 90-ih, a glumio je u serijama kao što su ''Prime Suspect'' (1992. i 1993.), ''Ghosts'' (1994.) i u filmu ''RKO 281'' (1999.). 2000-tih je glumio u ''A Touch of Frost'' (2000.), ''My Family'' (2001.) i ''Judge John Deed and Silent Witness'' (2007.), piše Index.

Ipak, "Poslednje kraljevstvo", britanska televizijska serija zasnovana na seriji romana Bernard Kornvel pod nazivom "Saksonske priče, donela mu je najveću popularnost. Seriju je za televiziju razvio Stiven Bačard, a premijerno je prikazana 10. oktobra 2015. na BBC 2.

Kasnije je Netflix preuzeo seriju i nastavio da je samostalno producira još tri sezone. Serija se završila 9. marta 2022. nakon pet sezona i ukupno 46 epizoda. Dugometražni nastavak koji zaključuje priču serije, pod nazivom Sedam kraljeva mora umreti, premijerno je prikazan 14. aprila 2023. na Netflixu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading