BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA U "ČUVARIMA PLAŽE", OBOLELA JE OD RAKA, OBRIJALA GLAVU: Potresan video iz porodičnog doma kida dušu, EKSTREMNO se ugojila!

Autor:

Zabava

15.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica iz čuvene serije ,,Čuvari plaže" saznala da ima rak, pa promenila život iz korena.

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA U "ČUVARIMA PLAŽE",  OBOLELA JE OD RAKA, OBRIJALA GLAVU: Potresan video iz porodičnog doma kida dušu, EKSTREMNO se ugojila!

Foto: Instagram.com,YOUTUBE / BAYWATCH MONTAGES

Glumica koju smo gledali u planetarno poznatoj seriji "Čuvari plaže" kao Samer Kvin - Nikol Egert (52), nedavno je otkrila da joj je u decembru 2023. godine otkriven rak drugog stadijuma.

Zanosna plavuša koja je rame uz rame sa Pamelom Anderson stala pred kamere, morala je da obrije glavu u toku lečanja od raka, što je i javno pokazala na društvenim mrežama. Nikol je u intervjuu za magazin "People" otkrila da se pre dijagnoze ugojila 11,5 kilograma, da je osetila bol u levoj dojci, nakon čega je odlučila da se obrati lekaru. Posle mamografije i tri biopsije, lekari su joj saopštili tužne vesti.

 

Nikol je početkom decembra za magazin "People" ispričala kako je mislila da su njeni simptomi znakovi menopauze. U oktobru prošle godine je, kaže, osetila "užasan bol" u levoj dojci. Nakon što je otkrila kvržicu tokom pregleda, nazvala je lekara.

- Stvarno je pulsiralo i bolelo. Odmah sam otišla svom lekaru opšte prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled - ispričala je Egert. Mamografski pregled i tri biopsije utvrdili su da ima rak dojke.

Foto: www.profimedia.rs

Nikol Egert

 

Egert je izjavila da je odlučna u nameri da pobedi bolest i da će se suočiti sa operacijom, hemoterapijom i zračenjem. Uz podršku prijatelja i zajednice, nada se da će uspeti da prevaziđe izazove koji je očekuju u borbi protiv raka dojke.

Nikol Egert je otvorila svoje srce i podelila svoju borbu sa javnošću, ističući važnost redovnih medicinskih pregleda i podrške u teškim trenucima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading