GLUMICA NA DODELI OSKARA SE PROSULA NA CRVENOM TEPIHU: Pojavila se na ŠTULAMA, pa poljubila beton, a njena reakcija se sve ŠOKIRALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.03.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Liza Koši doživela peh na dodeli Oskara.

Američka glumica, medijska ličnost i jutjuberka Liza Koši napravila je pravi ulazak na ovogodišnjim Oskarima, budući da je bila među prvima koja je kročila na crveni tepih. Noseći prelepu preveliku crvenu haljinu i visoke platforme, izbor mode Lize Koši je neočekivano pretrpeo preokret kada je posrnula i pala. Međutim, njen odgovor na ovaj nezgodan trenutak je očarao njene fanove.

 

 


Dok je prolazila crvenim tepihom, Liza je posrnula i pala, ali je njen odgovor osvojio srca širom interneta. Umesto da bude obeshrabrena padom, ona je počela da se smeje, graciozno ustala i nastavila poziranje za fotografije.

 

 

Video njenog pada brzo je postao viralan na društvenim mrežama, prikazujući trenutak kada su pomoćnici brzo pritrčali da joj pomognu i podignu je. Tokom večeri, podržavajući tim je bio uz nju, spreman da pomogne u slučaju još neke nezgode.

Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Liza Koši pada na dodeli Oskara


Osim njenog izuzetno popularnog Jutjub kanala koji broji neverovatnih 17 miliona pretplatnika, Liza Koši je prepoznata po ulogama u filmovima kao što su "Igrači" i "Radim to". Njena sposobnost da se nosi sa neočekivanom situacijom sa humorom i dostojanstvom dodatno potvrđuje njen status kao cenjene ličnosti u zabavnoj industriji.

Komentari na društvenim mrežama su se usijali, mnogi su izrazili zabrinutost da li je sa glumicom i jutjuberkom sve u redu. Međutim, mnogima je ovaj pad bio urnebesan, jer se na svu sreću ništa loše nije desilo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading