OSUĐENA ZVEZDA SERIJE "SQUID GAME": Zbog seksualnog zlostavljanja dobio ZATVORSKU KAZNU!

Autor:

Zabava

15.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnokorejski glumac dobio zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja!

OSUĐENA ZVEZDA SERIJE "SQUID GAME": Zbog seksualnog zlostavljanja dobio ZATVORSKU KAZNU!

Foto: youtube

Južnokorejski glumac O Jeng Su, poznat po ulozi u popularnoj seriji "Squid Game" osuđen je za seksualni napad nakon što je silom poljubio i dodirivao koleginicu iz pozorišta. Sud u okrugu Suwon danas je saopštio da je 79-godišnji glumac osuđen na osam meseci zatvora i naređeno mu je da pohađa 40 sati edukacije o prevenciji seksualnog nasilja.

Sudija Jeong Yeon-ju je izjavio da je svedočenje žrtve bilo dosledno i ubedljivo, što ga je navelo da veruje da takve izjave ne bi mogle biti date da žrtva zaista nije doživela te incidente. Uprkos presudi, O Yeong-su je izrazio nameru da uloži žalbu na odluku i ima sedam dana da podnese žalbu pre nego što presuda postane konačna.

O Yeong-su se suočio sa optužbama za seksualno zlostavljanje 2022. godine, u vezi sa neimenovanom ženom. Incidenti su se dogodili u Suwonu, gde je glumac boravio zbog pozorišne predstave 2017. godine. Napadi su se desili na pešačkoj stazi i ispred kuće žrtve. Optužbe su rezultirale time da je glumac udaljen sa snimanja filma u Južnoj Koreji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Serija "Squid game"

Važno je napomenuti da je O Yeong-su dobio široko priznanje za svoju ulogu ranjivog starijeg čoveka u "Squid Game," što mu je donelo Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca i učinilo ga prvom Južnokorejcem koji je dobio ovo prestižno priznanje. Međutim, nakon nedavnih pravnih dešavanja, njegova budućnost u zabavnoj industriji ostaje neizvesna.

Slučaj je izazvao diskusije o ukrštanju talenta, slave i odgovornosti u svetu zabave, podstičući razmišljanje o odgovornosti pojedinaca sa uticajnim platformama. Dok se pravni proces odvija, O Yeong-suova žalba će odrediti konačan ishod ovog medijski praćenog slučaja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading