IZGORELA KUĆA POZNATE MANEKENKE: Strašan požar, učestvovalo 94 vatrogasca!

Autor:

Zabava

15.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan požar zahvatio kuću Kare Delavinj!

IZGORELA KUĆA POZNATE MANEKENKE: Strašan požar, učestvovalo 94 vatrogasca!

Foto: www.profimedia.rs

Stravičan požar zahvatio je luksuznu vilu manekenke Kare Delavinj u Los Anđelesu rano jutros, 15. marta. Srećom, manekenka nije bila prisutna u vili u trenutku požara, već je bila u Velikoj Britaniji zbog svojih obaveza. Hitna služba je reagovala oko 3:57 ujutro po lokalnom vremenu, nakon čega je pozvana vatrogasna ekipa koja je intervenisala na licu mesta. Na sreću, nije bilo žrtava, ali je pričinjena velika materijalna šteta na objektu.

Požar je izbio u zadnjem delu luksuznog imanja i proširio se na potkrovlje, što je rezultiralo urušavanjem krova. U gašenju požara učestvovalo je čak 94 vatrogasaca, a izveštaji navode da je vatra prouzrokovala značajnu štetu na imanju. Ova brza i efikasna intervencija vatrogasaca sprečila je dalje širenje požara i dodatnu štetu na imanju manekenke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kara Delavinj

Kara je kupila ovu vilu od 8.000 metara kvadratnih 2019. godine za neverovatnih 7 miliona dolara, što je čini impozantnim luksuznim imanjem. Ova vila predstavlja značajnu investiciju manekenke, koja je sada pogođena velikom materijalnom štetom usled požara.

Požar u luksuznoj vili manekenke Kare Delavinj u Los Anđelesu izazvao je zabrinutost i privukao pažnju javnosti, ali brza reakcija vatrogasne službe sprečila je veće posledice. Manekenka se zahvalila na podršci i izrazila zahvalnost što niko nije povređen u ovom incidentu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading