MRAČNA PORODIČNA TAJNA SLAVNOG GLUMCA: Majka je od njega 50 godina krila POLUBRATA - zaprepastio se kad ga je UPOZNAO!

Autor:

Zabava

18.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ser Majkl Kejn pola života nije znao da ima polubrata, kog je majka tajno posećivala u instituciji u kojoj je bio smešten!

MRAČNA PORODIČNA TAJNA SLAVNOG GLUMCA: Majka je od njega 50 godina krila POLUBRATA - zaprepastio se kad ga je UPOZNAO!

Foto: shutterstock

Slavni britanski glumac Majkl Kejn posle 50 godina saznao je mračnu porodičnu tajnu, koju je njegova pokojna majka krila od njega. Glumac nagrađivan Oskarom pola svog života nije znao da ima polubratu, koji je šest godina stariji od njega. To je saznao kad je njegova majka Elen Marija Burčel preminula 1989. godine. U najvećoj tajni svoje porodice pisao je u svojim memoarima "Blowing The Bloody Doors Off".

Naime, ona je šest godina pre nego što je rodila glumca, dobila dete sa neimenovanim muškarcem i to van braka. Niko od njegove porodice nije znao za ovo. Iako se majka zaklela da za Dejvida Burčela niko neće saznati, Majkl je o ovome pisao u svojoj knjizi.

Republika

Foto: shutterstock

Ser Majkl Kejn

Glumac je otkrio da je njegov brak poslao epileptičar nakon incidenta u detinjstvu i da se zbog toga nikad nije oporavio, Njegova majka je morala da brine tajno o njemu. 

Prema pisanju "Belfast Telegrafa", Kejn je za sve saznao nakon majčine smrti, a ona tajnu nikada nije otkrila ni Majklovom ocu. Svake nedelje bi posećivala svoje tajno dete, maskirajući se i navodeći porodici da ide u crkvu ili kupovinu.

- Očigledno je imala aferu, a mog oca je upoznala kasnije. Sakrila je dečaka. Bio je zdrav kad se rodio, ali su ga loše medicinski tretirala i nešto je krenulo po zlu. Majka je krila tajnu. Posećivala ga je svake nedelje, a niko od nas nije znao. Moj otac ništa nije znao - pisao je Majkl u gorepomenutoj knjizi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Slavni glumac se šokirao kad je upoznao polubrata

Ovo saznanje dovelo je do toga da Majkl krene dodatno da se divi svojoj majci, koju je nazvao "moćnom ženom" i "neverovatnom". Nakon ovog saznanja, Majkl je upoznao svog polubrata. Šokiralo ga je kad je saznao da mu je brat zbog epilepsije doživeo da mu se stanje dodatno pogorša, zbog čega je završio u instituciji za mentalno obelele. 

Iako Majkl nije znao za svog polubrata, on je znao za njega. Dejvid je čuvao Majklove fotografije i bio njegov najveći fan. Majkl se trudio da mu poboljša uslove za život, ali je i on preminuo i to 1991. godine. Dejvid je kremiran, a pepeo su smestili pored njihove majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading