PEVAČICA SMUVALA PRIJATELJA SVOG BIVŠEG: Objavila intimnu fotku sa novim dečkom!

Autor:

Zabava

13.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selena Gomez se pohvalila na društvenim mrežama!

PEVAČICA SMUVALA PRIJATELJA SVOG BIVŠEG: Objavila intimnu fotku sa novim dečkom!

Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Selena Gomez

Pop senzacija Selena Gomez nedavno je podelila na Instagramu srdačnu fotografiju sa svojim dečkom Bennijem Blankom. Na slici se vide kako se grle, dok Gomez sija od osmeha. Ono što čini ovaj odnos posebno zanimljivim jeste činjenica da je Blanco blizak prijatelj i saradnik bivšeg dečka Seleninog, Justina Biebera. Njihova veza datira još od njihove saradnje na pesmi "I Can't Get Enough" koja je objavljena 2021. godine, što ih je vremenom približilo.

Gomez je na društvenim mrežama otkrila da je sa Blankom već šest meseci, što predstavlja značajan trenutak u njihovom odnosu. Njihova veza čini se da se produbila kroz njihovu muzičku saradnju, a Gomez je izrazila svoju naklonost opisujući Blankoa kao "najbolju stvar koja joj se desila". Čak je naglasila da on prevazilazi sve njene prethodne veze, izjavljujući:

Republika

Foto: instagram.com

Selena Gomez Instagram

 - On je bolji od svih s kojima sam bila. To je činjenica - poručila je tad ona. 

Javni prikaz naklonosti i otkrivanje trajanja veze pružaju uvid u pravu povezanost između Selen i Blankoa, dodajući sloj autentičnosti njihovoj romansi.

Otkako su objavili vezu njih dvoje su sve češće zajedno u javnosti, a oduševljeni fanovi dele njihove fotografije i pružaju im podršku. Međutim, iako su dobili podršku fanova ima ljudi kojima se ovaj spoj ne dopada, pa pevačica trpi žestoke kritike i osude. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading