RAT KOJI NIKAD NEĆE PRESTATI: Pevačica našla novog dečka, a na internetu je ponovo URNIŠU ZBOG BIVŠEG!

Autor:

Zabava

08.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selena Gomez javno je priznala da je u vezi za muzičkim producentom!

RAT KOJI NIKAD NEĆE PRESTATI: Pevačica našla novog dečka, a na internetu je ponovo URNIŠU ZBOG BIVŠEG!

Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Nakon javnih turbulentnih veza s Justinom Bieberom, Selena Gomez je konačno pronašla sreću i ljubav. Muzički producent Benny Blanco je uspeo da osvoji njeno srce, a njihova veza traje već šest meseci. Selena je odlučila da svoju sreću pokaže javno, objavivši story na Instagramu u kojem je zagrljena sa svojim novim dečkom.

Nakon objave, fanovi su bili oduševljeni što je Selena konačno pronašla nekoga ko je tretira onako kako zaslužuje. Činjenica da su zajedno već šest meseci iznenadila je mnoge, budući da su uspeli da vešto sakriju svoju vezu od javnosti. Čak i Selena nije mnogo davala naznake o njihovom odnosu, osim retkih subtilnih signala.

Međutim, ipak su se pronašli i oni kojima se ne dopada Selenin izbor, pogotovo jer je nakon jedna saradnje koju je imala sa njim Benny javno prozvao pevačicu i udario na njenu liniju kozmetike koju ima, a izgleda da je sve to pevačica stavila pod tepih, jer je kako kaže nikad srećnija. 

Gomezova se javno raspravljala sa fanovima koji su imali negativne reči za ovu njenu vezu, pa su protiv nje čak koristili i reči koje je ona jednom prilikom ostavila ispod Biberove slike, kad je pokazao svoju novu devojku, kako bi ga javno potkačila, a sad se taj komentar kao lud niže po internetu. 

- Ako ne možeš da podneseš mržu onda nemoj da kačiš fotografije sa svojom devojkom, to bi trebalo da bude nešto posebno između vas dvoje samo. Ne budi ljut na svoje fanove, oni te vole - napisala je tada Selena ispod Džastinove fotografije, a protivnici njenog novog ljubavnog izbora kopiraju ovaj komentar i stavljaju ga na svim slikama koje se pojave na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cr7vogue

Jedan Instagram profil je objavio Selenine fotografije s navodnim potvrđivanjem njene veze, a Selena je reagovala rečju "Činjenice", što je delovalo kao javno priznanje njihove veze. Otkrila je i da se Benny prema njoj odnosi bolje nego bilo koji drugi dečko s kojim je bila u vezi.

Osim što je potvrdila vezu, Selena je izjavila da je Benny najbolji dečko s kojim je bila, nagoveštavajući da je konačno pronašla nekoga ko je ispunjava na svim nivoima. Ranije je u svom showu "Selena+Chef" spomenula da je zaljubljena, ali tada nije otkrila mnogo. Sada je jasno na koga je mislila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading