POZNATI GLUMAC PREMINUO U CENTRU ZA ODVIKAVANJE: Uzrok smrti obavijen misterijom!

Autor: P. R.

Zabava

07.11.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti potresle javnu scenu!

POZNATI GLUMAC PREMINUO U CENTRU ZA ODVIKAVANJE: Uzrok smrti obavijen misterijom!

Foto: Shutterstock

Evan Elingson, poznati glumac koji je ostvario zapažene uloge u hit seriji "CSI: Miami" i filmu "Čuvar moje sestre", preminuo je u 35. godini života. Njegova smrt potresla je svet glume, ali i njegovu porodicu i prijatelje.

Tragična vest o smrti mladog glumca stigla je u nedelju, kada je Elingson pronađen mrtav u sobi za odvikavanje u centru u kom se lečio. Detalji o uzroku smrti još uvek nisu poznati, a obdukcija bi trebalo da bude obavljena u ponedeljak kako bi se utvrdio tačan uzrok.

Iz odjeljenja šerifa okruga San Bernardino saopštili su da nema očiglednih znakova da je glumac izvršio samoubistvo, dok su američki mediji prvi objavili vest o njegovoj smrti i kontaktirali njegovog oca koji je potvrdio da se njegov sin borio sa poremećajem zavisnosti i da je preminuo u centru za odvikavanje.

Poznata glumica Abigejl Breslin, koja je sa Elingsonom glumila u pomentom filmu, izrazila je svoju tugu i šok povodom njegove smrti.

- Evan je bio izuzetno talentovano i ljubazno ljudsko biće. Glumio je mog starijeg brata u filmu i imao je veliku ulogu u mom životu. Bio je istinski promišljena osoba koja se uvek trudila da pruži najbolju predstavu, što mu je i pošlo za rukom. Njegove scene u filmu još uvek me naježe - istakla je Breslinova.

Osim u "CSI: Miami" i "Čuvaru moje sestre", Elingson je ostvario i uloge u brojnim drugim serijama i filmovima, a njegova smrt ostavila je veliku prazninu u svetu glume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading