Anđelina Džoli spremna da Bred Pitu UNIŠTI ŽIVOT! Pod LAŽNIM imenom tužila FBI? Skandal NEVIĐENIH razmera!

Autor:

Zabava

21.04.2022

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina Džoli spremna da uništi život Bred Pitu.

Anđelina Džoli spremna da Bred Pitu UNIŠTI ŽIVOT! Pod LAŽNIM imenom tužila FBI? Skandal NEVIĐENIH razmera!

Foto: profimedia

Razvod Anđeline Džoli i Bred Pita, para koji je važio za najskladniji, šokirao je javnost širom sveta, a godinama unazad se pomno prati razvoj njihovog odnosa, koji iz godine u godinu postaje sve dramatičniji.

Republika

Foto: Promo foto

Anđelina Džoli tuži FBI zbog Bred Pita

Naime, kako prenose strani mediji, Anželina bi mogla da tuži FBI jer su njihovi agenti odbili da sprovedu istragu protiv njenog bivšeg muža. Kako se navodi, 2016. godine Bred Pit je "psihički i fizički napao njihovog sina tokom privatnog leta iz Francuske za Ameriku", ali je Bred oslobođen optužbi nakon čega je glumica podnela zahtev za razvod braka.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Anđelina Džoli

Kako prenosi Daily Mail, izvesna Džejn Džo rekla je da FBI nije dozvolio uvid u dokumenta istrage vezane za njenog muža koji je 2016. godine u privatnom avionu zlostavljao njihovog sina, te zahteva da joj se dokumenta dostave i da se istraga ponovo pokrene.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bred Pit tužio Anđelinu Džoli

Poznati par ne prestaje da bude u žiži javnosti zbog neprestanih sukoba, a Bred je nedavno podneo tužbu protiv bivše supruge, optuživši je da je nezakonitno prodala svoj deo njihovog zajedničkog francuskog imanja dvorca Miraval.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading