JOŠ JEDNA SESTRA KARDAŠIJAN OKRENULA LEĐA PORODICI? Kortni celom svetu pokazala šta je uradila, zbog ovoga će Kim POBESNETI! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2021

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trendseterke Kardašijan su počele da menjaju imidž, a kako će na ove promene odreagovati Kim Kardašijan, ostaje nam da vidimo.

Republika

Foto: instagram.com/krisjenner

Porodica Kardašijan

 

Planetarno poznata porodica Kardašijan su ujedno i jedna od najvećih imperija trendsetera. Sestre Kardašijan su poznate kao najveće lepotice svih vremena, a o njihovom životnom stilu su stalno spekuliše. Mračne tajne, skandali, ljubavne afere i buran način života ova porodica predstavila je u svom rijaliti šou programu, koji je zapravo i jedan od gledanijih formata tog tipa.

Međutim, mnoge stvari nisu izrečene i otkrivene u rijalitiju ,,U korak sa Kardašijanima", pa su polako tajne počele da isplivavaju na videlo. Podsetimo, juče smo otkrili istinu o Kloi Kardašijan i njenom životu pre nego što je svetska pandemija koronavirusa počela. 

Republika

Foto: instagram.com

Kloi Kardašijan

 

Naime, Kloi je otkrila da već 20. godina koristi razne preparate za kosu kako bi imala ravnu frizuru, te se podvrgla mnogim tretmanima poput brazilskom ispravljanja i slično. Međutim, posle objavljivanja kovida, ona je odlučila da svetu pokažu svoju pravu i prirodnu frizuru, što je ujedno i sitne kovrdže, te je svima poručima da joj se tako sviđa.

Kloi, kao i ostale sestre Kardašijan moraju striktno da prate svoju glavnu među glavnim trendsetekrkama Kim Kardašijan. Ona je uvek bila poznata po dugom, bujnom i ravnoj kosi, ali sada je i Kortni odlučila da joj udari kontru.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kim Kardašijan

 

Kortni Kardašijan važi za jednu od najlepših sestara, pa je tako na društvenim mrežama prati milionska publika. Ona je na Instagramu podelila fotografiju i time izazvala lavinu skandala. Ona je skinula svoju kosu, ošišala se i svima pokazala novu frizuru koju je počela da ,,nosi". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading