ŠOKANTNA ISTINA O SESTRI KARDAŠIJAN ISPLIVALA: Kloi otkrila tajnu koju je 20 godina skrivala, zbog KOVIDA je morala da uradi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kloi Kardašijan poverila se svojim pratiocima na Instagramu o njenoj kosi i otkrila istinu za koju niko nije znao.

Republika

Foto: instagram.com/khloekardashian

Kloi Kardašijan otkrila istinu o kosi

 

Jedna od najpoznatijih porodica Kardašijan nikada nisu odolevali luksuzu, ali i nametanju istog, pa je tako sada isplivala tajna koju je sestra Kloi Kardašijan otkrila. 

Naime, poznate kao sofisticirane, sestra Kardašijan postale su planetarne trendseterke, pa smo uvek mogli da ih vidimo u sličnim kombinacijama. Duge ravne kose, prirodan izgled šminke, velike zadnjice i blistavi osmeh su samo deo paketa ukoliko želite da budete deo Kardašajanovih. 

Republika

Foto: instagram.com

Kloi Kardašijan otkrila istinu o kosi

 

Međutim, Kloi Kardašijan je nedavno šokirala sve kada su isplivale njene fotografije iz mladosti. Iako se svi znamo kao atraktivnu brinetu, nekada i plavušu sa dugom, bujnom i ravnom kosom, Kloi je zapravo sve vreme krila istinu. Naime, njena prirodna kosa je kovrdžava, afro loknice, koje možete videti i na fotografijama iz mladosti su oduševile sve.

Ona je podelila na Instagramu fotografiju na kojoj je objasnila da već godinama unazad uzima preparate za ispravljanje kose. 

Republika

Foto: instagram.com

Kloi Kardašijan otkrila istinu

 

- Već godinama uzimam preparate za ispravljanje lokni. Godinama sam koristila brazilsko ispravljanje kose, ali i druge tretmane još od kada sam bila tinejdžerka. Prestala sam zbog Kovida, zapravo sviđaju mi se moje loknice - napisala je Kloi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading