POSLE PAKLA NAPOKON SLOBODNA: Agonija Britni Spirs se završila, odluka njenog oca sve je ŠOKIRALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2021

00:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon napetog i teškog perioda, koji je napokon iza nje, pevačica Britni Spirs je ponovo slobodna, jer je njen otac Džejmi doneo odluku da više ne želi biti njen zakonski staratelj.


Kako se saznalo, Džejmijev advokat podneo je sve potrebne pravne dokumente, u kojima se navodi:

- U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs -  prenose strani mediji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni

 

-  Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa Sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja. 

Dokumenti dalje kažu: „Bez obzira na njegovu zvaničnu titulu, gospodin Spirs će uvek biti otac gospođe Spirs, on će je uvek voleti bezuslovno i uvek će paziti na njen najbolji interes."

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni

 

Kontaktiran je Britnin advokat, Metju Rozengart, i nije ga dirnula Džejmijeva odluka da odstupi, rekavši za TMZ:

- Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading