ODEM NA VENČANJE I NE ZNAM ŠTA SAM URADILA: Milena Ćeranić iznenadila pričom o svadbi, TAJ ČOVEK JE U PROBLEMU!

Autor:

Zabava

12.08.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ćeranić leto provodi nastupajući po Crnoj Gori, a otkrila je šta za nju predstavlja ljubav i da li planira uskoro da se zakune na večnu ljubav nekome.

Republika

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen

Milena Ćeranić

 

Pevačica Milena Ćeranić vreme provodi na crnogorskom primorju, ali ne kako bi uživala i odmara, već da bi nastupala i sa svojom publikom pevala do ranih jutarnjih časova. Ona je gostujući u jednoj emisiji otkrila da li planira uskoro da stane na ludi kamen.

Na pitanje da li će uskoro stati na ludi kamen, pevačica je otkrila šta misli o tome.

- Znaš šta, ja sam ti onaj klasik koji veruje u ljubav i sve što se tiče toga. Kad se budi našao pravi drugi prijatelj, taj ludi kamen, sad kao moram da se udam... Što moraš da se udaš da bi ti bilo mnogo lepo? Mene može da oženi neko samo na prevaru – rekla je Milena kroz smeh, pa dodala:

 

Republika

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen

Milena Ćeranić o udaji

 

- Da, da kaže da idemo da se venčamo, ja odem, a da i ne znam šta sam uradila u tom trenutku. A sad kao organizacija, svadba, joj... Taj čovek bi bio u ozbiljnom problemu, majke mi, i svi oko mene. Svi bi otkazali svadbu, problematična sam, ili da samo dignem ruke potpuno i da se apsolutno ne interesujem za svoju svadbu – rekla je Ćeranićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading