DEČKO STANIJE DOBROJEVIĆ KRŠI ZAKON: Marka čeka PAPRENA KAZNA, uhvaćen razgolićen na šetalištu? (FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

12.08.2021

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković prekršio je zakon, Stanija Dobrojević otkrila je da ga čeka kazna od preko 20.000 dinara.

Ljubavni par Stanija Dobrojević i Marko Marković ponovo su otputovali na odmor, a ovog puta su poveli i njenog brata Sanija Dobrojevića.

Stanija i Marko uživaju u ljubavi, a nedavno su snimali i zajedničku reklamu, zbog čega su otputovali za Crnu Goru. Po povratku u Srbiju Stanija je otkrila da je vredno radila na projektu, te da je otvorila platformu ,,Onlyfans”, na kom plasira eksplicitni sadržaj za ljude koji budu platili članarinu. Kako je najpoznatija starleta otkrila, članovi njenog profila imaće priliku da je vide u raznim izdanjima, a sadržaj će biti namenjen za one preko 18 godina.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stanija

Marko očigledno nema problem da mu voljena zarađuje na pomenutom sajtu, ali isto tako ne mari činjenicu da on krši strogo propisan zakon. Naime, dok su šetali do plaže Stanija je usnimila Marka da pešači bez majice, što je zakonski strogo zabranjeno, pa je čak propisana i novčana kazna od preko 20.000 dinara. Međutim, Marković nije mario za to, pa ga je Dobrojevićeva prozvala na Instagram storiju. 

 

- Marko krši zakon. Inače, ovde je zabranjeno da se ide bez majice. Ako te uhvate kazna 200 evrića - rekla je Stanija.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Marko šeta bez majice

 

Potom je Marković odlučio da polaže da kma hrabrosti čak i da pozira pred svima, te ga je Stanija usnimila kako razgolićen stoji na šegalištu gde je zakonski zabranjeno da se šeta bez majice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading