VODITELJ ZADRUGE SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO SRBIJU: Darko Tanasijević se razgolitio na plaži i pokazao isklesano telo! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

12.08.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj rijalitija ,,Zadruga" Darko Tanasijević otputovao je iz Srbije, pa je sa pratiocima podelio vrele i golišave fotografije sa plaže.

Republika

Foto: instagram.com

Darko pokazao izvajano telo

 

Popularni voditelj rijaliti programa ,,Zadruga" Darko Tanasijević podelio je sa pratiocima na Instagramu da mu je počeo godišnji odmor, a on je brže bolje spakovao svoje kofere i uputio se ka plaži, gde će provesti naredne dane uživajući. 

Naime, Darko je otputovao do Crne Gore, gde je odlučio da provede vrele letnje dane, a tom prilikom posetio je i manastir Ostrog, odakle je podelio prelepe kadrove. 

 

 

Nakon toga se ,,spustio" do crnogorskog primorja, a onda odmah pohitao na plažu. Podsetimo, Tanasijević je prethodnih meseci vredno radio na svom fizičkom izgledu, a trud mu se definitivno isplatio, te je pratiocima na društvenoj mreži Instagram pokazao izvajano i isklesano telo. 

 

 

Darko je napravio set vrelih fotografija na plaži, a komentari ispod su se usijali. Svi su pohvalili njegov fizički izgled, kojije doveo do perfekcije. Mnoge poznate ličnosti i zadrugari označili su fotografiju da im se sviđa, a Darkovi pratioci na Instagramu su premijerno mogli da vide njegovo telo iz teretane. 

Pre nekoliko meseci tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga 4" Darko bi se u toku reklama pohvalio zadrugarima da vredno trenira, da svakodnevno posećuje teretanu, a njegov napredak se upravo sada pokazao. Definitivno je da Tanasjeviću prija ovaj odmor, jer na licu nije krio osmeh zadovoljstva. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

13.08.2021 07:28

"Mini snažan lepotan".