U HUMSKOJ ČUPAJU KOSU SA GLAVE: Partizan ostao bez OGROMNE LOVE!

Autor:

Sport

12.08.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan po svemu sudeći neće ovog leta dobiti finansijsku injekciju iz španske Segunde, pošto je ostanak Umara Sadika u redovima Almerije sve izvesniji.

Republika

Foto: Starsport

FK Partizan

Gorela je Evropa zbog bivšeg napadača Partizana, ali je Almerija postavljanjem visoke cene rasterala sve zainteresovane.

Spominjala se čak i Sevilja kao potencijalna naredna destinacija, ali i sam Umar Sadik je svestan da od transfera ovog leta neće biti ništa.

- Važno je fokusirati se na sadašnjost. Imam ugovor sa Almerijom i igraću ovde. Mislim da sam imao dobru sezona, napravio sam dobar korak u karijeri. Ali ono što sam želeo je ulazak u Primeru i to moramo pokušati ponovo.

Nigerijac koji je postigao 20 golova u prošlom šampionatu, tako da mu motivacija ne manjka.

Republika

Foto: Starsport

Umar Sadik

- Osećamo se veoma motivisano nakon nekoliko nedelja veoma napornih treninga i spremni smo za početak. Uradili smo dobre testove u predsezoni, koji nam daju motivaciju za početak lige.

Na startu Almerija u ponedeljak igra svoj meč 1. kola protiv Kartahene u gostima.

- Sećam se terena u Kartaheni, jako je teško, izgubili smo 3:2 prošle sezone. Sada je drugačije, spremni smo da odigramo dobru utakmicu i osvojimo tri boda.

Almerija nije htela da razmatra ponude manje od 20 miliona evra, pa će tako i Partizan sačekati na procenat od prodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading