ZBOG STANIJE JE DISKVALIFIKOVANA, A ONDA JE PREKO NOĆI NESTALA: Otkriveno kakvim životom živi danas, UDALA se za košarkaša!

Autor:

Zabava

04.12.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako danas živi Aleksandra Nakova!

ZBOG STANIJE JE DISKVALIFIKOVANA, A ONDA JE PREKO NOĆI NESTALA: Otkriveno kakvim životom živi danas, UDALA se za košarkaša!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jedan od popularnih takmičenja početkom 2010. godine bio je rijaliti program “Survivor“, gde je glavni cilj bila izdrživost i snaga. Jedna od sezona, održana je u Kostarici, a bila je 2012. godine, kada je maneken Vladimir Vlada Vuksanović, koji je osvojio nagradu od 50.000 evra.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova

 

Pored Vlade, dve učesnice ovog rijalitija, ali i dve najveće rivalke, bile su dobro poznata starleta Stanija Dobrojević, ali i manekenka Aleksandra Nakova, koje su izgledale potpuno drugačije, ali su bile dve glavne rivalke.

Verbalni sukobi između njih su bili stalni, a sve je to eskalirano i došlo do tuče između manekenki, nakon čega su obe diskvalifikovane iz ovog takmičenja.

 

Zbog istog su obe bile diskvalifikovane, ali to ih nije potreslo i putevi im se nisu razišli, već su se viđale neko vreme i nakon tuče u rijalitiju. Nakova i Stanija su podelile zajedničku sliku, iz jednog izlaska, ali sasvim drugačijeg fizičkog izgleda, i jedna i druga, nego u rijalitiju, pošto su se nakon rijalitija, podvrgle plastičnom hirurgu i operacijama.

Aleksandra je nastavila da se bavi modom, a često provokativne fotografije sa plaža, podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Nakova, se posvetila se porodici, u braku je sa jednim makedonskim košarkašem, sa kojim danas ima ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading