OVO JE OTAC TARE SIMOV, U JAVNOSTI SE NIKADA NE POJAVLJUJE! Bivša zadrugarka ćerka poznatog GOLMANA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov ćerka je poznatog fudbalskog golmana.

OVO JE OTAC TARE SIMOV, U JAVNOSTI SE NIKADA NE POJAVLJUJE! Bivša zadrugarka ćerka poznatog GOLMANA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Tara Simov nedavno se porodila i na svet donela dečaka, a posle samo nekoliko dana raskinula emotivnu vezu sa svojim partnerom i ocem deteta Danilom Raičevićem.

Republika

Foto: instagram.com/_tarasimov

Tara Simov se porodila

Od tada se svakodnevno priča o njihovom odnosu, vezi, ali i Tarinoj biografiji i roditeljima. Naime, Tarina majka Mirosalva Simov se pojavljivala u javnosti tokom njenog učešća u rijaliti programu ''Zadruga'', dok je njenog oca malo ko imao prilike da vidi.

Takođe, ono što retko ko zna, jeste to da je Tarin otac nekadašnji golman Goran Simov koji živi i radi u Severnoj Makedoniji, a tokom svoje igračke karijere nizao je uspehe u evropskom fudbalu.

- Moja mama Miroslava se bavila pevanjem kada je imala 25 godina, sada ima 60. Udala se za svog prvog muža, zbog njega je napustila pevanje, a onda se udala za mog oca. Iako se razvela od mog oca, ona je zadržala njegovo prezime - pričala je Tara svojevremeno, a njen otac se oglasio jednom prilikom i otkrio da rijaliti ne prati bez obzira što mu je ćerka deo istog:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

- Ne gledam rijaliti, sve što saznam, saznam od njenih fanova i prijatelja! Ja mogu samo da kažem da volim svoje dete i da ima moju punu podršku, ona je zrela osoba i zna šta radi.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miroslava Simov

Između ostalog, Tarina majka Miroslava je otkrila da njen bivši suprug Goran nikada nije plaćao alimentaciju i da je sama podizala ćerku.

- Tarin otac Goran nije plaćao alimentaciju nikada, a ja ga nisam tužila jer me Tara molila. Sad mi je žao, jer vidim da su neke pametnije žene od mene to učinile, pa sad nisu u materijalnoj situaciji u kakvoj sam ja. Mučila sam se da podignem Taru, kupovala joj stvari na sniženjima, a za to nisam dobila ni "hvala" - rekla je tada za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading