"BIO JE SELJAK U ŠTRIKANOM DŽEMPERU": Nada Blam ŠOKIRALA rečima o pokojnom kolegi, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

Autor:

Zabava

27.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prošlo 18 godina od smrti, njegove kolege i bliski prijatelji i dalje ne mogu da se pomire sa velikim gubitkom.

"BIO JE SELJAK U ŠTRIKANOM DŽEMPERU": Nada Blam ŠOKIRALA rečima o pokojnom kolegi, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

Foto: printscreen/RTV Pink

Glumac Danilo Lazović ostavio je snažan pečat u domaćoj kinematografiji, a iznenada je preminuo tokom snimanje serije "Stižu dolari" 2006. godine. Imao je samo 55 godina, a toliko toga je uradio i postao jedan od najvećih glumaca sa ovih prostora.

Žal zbog gubitka izuzetnog čoveka ne prolazi ni posle 18 godina, a Snežana Savić koja je bila Lazovićeva partnerka u "Porodičnom blagu" opisuje ga kao čoveka koji je u sebi nosio mnogo čestitosti, topline, i ljudskosti.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Danilo Lazović (1951-2006)

On je igrao ulogu "Laf u srcu", i ja mislim da je on to bio čitavog života. Lepo smo se družili, slagali, senzibiliteti su nam se poklopili, i saradnja je tekla baš sa uživanjem - rekla je, između ostalog, Savićeva u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

- Pred kraj života me je pozvao da mi kaže da je kupio traktor. Voleo je da radi te seoske poslove. On nikada nije isticao da je poznati glumac. Pričao je svakodnevnim stvarima iz života - istakla je ova glumica, pa dodala:

- Sahrana je bila jako dirljiva, bilo je mnogo ljudi, sveštenih lica, i vladika. Sećam se da mi je jedna ženica prišla i rekla: "S kim ćeš sad, Snežo, da glumiš?"

S druge strane, Nada Blam je podelila svoje sećanje na Danila Lazovića i opisala svoj prvi susret s ovim cenjenim glumcem.

Republika

Foto: Printskrin RTS

Nada Blam

Bili smo najbolji drugovi, poznavali smo se od naše 18. godine života i uvek smo bili u dobrim odnosima. Mogu reći da smo bili kao brat i sestra. Kada smo čekali na hodnicima FDU-a na prijemni ispit, ja sam bila beogradska devojka i videla sam jednog seljaka sa štrikanim džemperom, onim što babe štrikaju. Sećam se tog braon štrikanog džempera, gledala sam ga i mislila sam da taj sigurno neće proći. Džemper mu je štrikala mama ili baba, a mi smo ga obožavali, jer je bio najtopliji. On je bio originalan, nosio je i neke šivene cipele. Pokazivao je želju da ne prati modne trendove. Sve što sam ja mislila o njemu, on je ustvari mislio o meni, da sam bila beogradska šmizla - ispričala je Nada i za kraj dodala:

Ostavio je iza sebe divnu porodicu, uloge, ime i personu koja je profilisana tako da nemamo sličnih glumaca. Ima drugačijih, divnih glumaca, ali on je bio specifičan zbog toga i pričamo tako o njemu. Mnogo mi nedostaje i ne mogu da se prilagodim tome da ga nema. Mnogo je rano otišao, to je bio šok za sve nas - rekla je glumica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading