SVE ĆE BITI DRUGAČIJE: Serija "Trag divljači" stiže na male ekrane, a evo po čemu se RAZLIKUJE od filma!

Autor:

Zabava

29.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj Nenad Pavlović nije odoleo trendu da svoju filmsku priču pretvori u seriju.

SVE ĆE BITI DRUGAČIJE: Serija "Trag divljači" stiže na male ekrane, a evo po čemu se RAZLIKUJE od filma!

Foto: Foto Režim/Telekom Srbija/RTS

Malo koji film snimljen poslednjih godina u Srbiji nismo gledali i u formi televizijske serije, pa tako ni "Trag divljači" Nenada Pavlovića neće biti izuzetak. Reditelj je odlučio da ovu misterioznu priču detaljnije razradi kroz četiri epizode.

Ipak, ono što je publika gledala na velikom platnu neće videti na malom ekranu. Tačnije, biće to detaljnije razrađena priča, a glumica Milena Pavlović otkrila je da se serija po mnogo čemu razlikuje od filma, koji smo, kako je podsetila, premijerno gledali pre više od godinu dana.

- Serija će se razlikovati od filma, i to na jedan vrlo interesantan način. Pokazaće kako je autorski tim bogato učestvovao u odabiru, recimo, eksterijera, kakva je fotografija i režija i ta dramaturgija je na neki način malo drugačija u seriji - navela je Milena Pavlović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Radnja u seriji "Trag divljači" smeštena je u Jugoslaviju, 1979. godine. Jugoslav je ambiciozni reporter u državi koja strogo kontroliše medije. Blagoje je pukovnik UDBE pred penzijom, skrhan zdravstvenim problemima. Putevi im se ukrštaju kada obojica odlaze da istraže slučaj svirepog ubistva u istočnoj Srbiji. 

- Interesantno je što se neke tajne koje su ostale misterije u filmu ovde otkrivaju. Neki likovi su dobili drugačiju sliku i njihove linije su zanimljivije, ali bolje predstavljene, više su objašnjene nego u filmu. Dobili su veći prostor i samim tim i veći značaj, i čak je i kraj malo drugačiji - otkrila je poznata glumica tokom gostovanja na RTS.

Republika

Foto: Foto Režim/Telekom Srbija/RTS

 

Glavne uloge igraju Predrag Miki Manojlović, Radivoje Bukvić, Nada Šargin, Miloš Timotijević, Dragan Bjelogrlić, Milena Pavlović, Jovo Maksić, Petar Zekavica, Milan Čučilović, Filip Šovagović, Mirko Vlahović, Nenad Heraković, Pavle Čemerikić, Sanja Marković i Boris Milivojević.

Serija "Trag divljači", bazirane  na literarnim delima proslavljenog umetnika Živojina Pavlovića, koja su Đorđu Milosavljeviću, Dimitriju Vojnovu i Nenadu Pavloviću poslužila za kreiranje scenarija, u subotu 2. marta počinje sa emitovanjem na Prvom programu RTS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading