STROGO ZABRANJENO! Intima Milana Stankovića isplivala na površinu, sve otkriveno u javnosti šta se dešavalo!

Autor:

Zabava

04.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković izrekao je strogo pravilo bivšoj devojci!

STROGO ZABRANJENO! Intima Milana Stankovića isplivala na površinu, sve otkriveno u javnosti šta se dešavalo!

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Popularna pevačica Rada Manojlović nedavno je gostovala u emisiji gde je hrabro progovorila o svojim emotivnim i karijernim izazovima.

Rada je iskreno podelila sa javnošću da trenutno nema emotivnog partnera, ali je istakla da će se tome posvetiti nakon što objavi novi album. Ova iskrena izjava otkriva koliko je pevačica posvećena svojoj karijeri, ali istovremeno naglašava i njen lični razvoj i sazrevanje.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

 

- Nedostaje mi ljubav, ali ja nisam dobra po sebe kad se zaljubim. Umem baš da se zatreskam. Sada sam fokusirana na album. Moram da ga izdam, pa onda mogu da se zaljubljujem. Propatila sam mnogo zbog ljubavi. Nisam imala sreće! Bude mi krivo kada vidim koleginice koje balansiraju uspešno i karijere i ljubav. Sada sam u nekim godinama kad mislim da bi posle ovog albuma moralao da se desi nešto konkretno.

- Znaš, kada uveče legneš sam ne zagriš pesme... publiku... nemaš koga! Što se tiče bebe, deteta... može! Želela bih da se ostvarim kao majka -  govori Rada za Pink.

Foto: Republika TV

Rada Manojlović u emisiji

 

Jedna od tema o kojoj je Rada govorila bila je i njen odnos sa Milanom Stankovićem, o čemu mediji već neko vreme intenzivno spekulišu. Njeno otvoreno izlaganje o ovoj temi sigurno je privuklo pažnju javnosti, jer su njih dvoje veoma popularni u muzičkim krugovima.

- Milan mi je rekao da više ne smem da zucnem o njemu! Rekao mi je da ja nisam njegov drveni advokat! Tu je on! Ne smem ništa više da pričam o tome!

BONUS VIDEO:


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading